A 8 hós babám nagyon kevés tápszert fogad el naponta. Kb.3 dl-t. Lenne egy mentő ötletem. Vagy másképp hogyan tudnám elérni a napi ajánlott mennyiséget?
Én 12 hó után tehéntejjel csináltam, szal biztos jó lesz tápszerrel.
8 hósan ehet napi 2x főzeléket! Inkább ebédre vacsira azt kéne kapjon. Az ágyban meg nasizhat egy kistápszeres pépet. Főzelékben a husi, sajt is fehérje forrás.
Ez tök jó ötlet, én is így csináltam és nem jött be. De próbáld ki, hátha neked bejön. Illetve bejött hetente kb egyszer. Aztán már ennél is ritkábban. A száját sem nyitotta ki ha meglátta és így járt a tejbedara, a zabpehely és társai. Egy ideig viszont bejött a nestlé gabonapelyhek, de ott is csak a pehely a tápszeres lötyi megmaradt na jó néha megitta.
De nálunk később így járt a tej az összes formájában (kakaó, kávé, karamell, cukrosan..., UHT, házi, laktózmentes formában is)
Megesz mindenféle tejpépet, tejbedarát. Ezért gondoltam erre a megoldásra. Ma ki is próbáltam és észre sem vette, hogy tápszer az alapja.
Csinálhatom így hosszú távon is szerintetek?
Az én lányom 10 hós,és 300ml-t iszik meg egy nap.
A többi joghurt,túró sajt,stb..
Felesleges tápszerrel készíteni a tejpépet, ugyanis az is tejalapúnak számít :o)
Tehát ha megiszik 3dl tápszert, mellette eszik 100-150 tejpépet és adsz neki joghurtot és túrót akkor meglesz a napi kb fél liter tejalapú kajája. Én tejpép helyett sokszor csinálok tejbedarát,tejberizst,gabonapépet tápszerrel, sokkal olcsóbb mint a tejpépek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!