Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek fél a Fidesz...

Szerintetek fél a Fidesz attól, hogy ősszel elveszíti Budapestet?

Figyelt kérdés
2019. jún. 20. 15:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
52%
Mikor fogják már fel az emberek végre, hogy nem Puzsér maga fogja vezetni a várost, hanem "csak" kijelöl egy irányt és egy szakértői gárda döntéseit bírálja felül? Tervezés, kivitelezés nem az ő dolga és ezt nem is titkolja.
2019. jún. 20. 19:38
 12/13 anonim ***** válasza:
40%
Nem tudom hogyan tervezi a fidesz,mert bp en szerintem rendben lesz az ellenzéki kontroll a szavazókörökben,de nem fogják hagyni hogy ellenzéki főpolgármester legyen. Ha kell felrobbantják az autóját ha minden kötél szakad vagy valami. Tisztán meg nem tudna nyerni tarlós. Egyedül talán abban bízhatnak hogy puzsér tényleg komolyan gondolja az indulást és akkor a megosztottság miatt összejöhet tarlósnak.
2019. jún. 20. 22:33
 13/13 anonim válasza:

Szerintem semmit sem fog elveszteni a fidesz. Az EU parlamenti választáson is fölényesen nyert. Felesleges azon vitatkozni, hogy kb. 8 millió választópolgárból hány ember ment el szavazni. A többség véleménye döntött: A fidesz toronymagasan leverte az ellenzéket. BÁR Gyurcsányék és a momentum rendesen megerősödött. [kétlem, hogy ez befolyásolná az őszi helyhatósági választásokat].

Aki Budapesten él [nem pedig az ország más területén], az látja, hogy fejlődik a főváros, sok felújítás. Akiknek meg van Pesten lakása [annak nincsen gondja az életben], alapban nem támogatja az ellenzéket. Már az meg tud élni, aki ki tudja adni a lakását pofátlanul magas áron... Egyébként pont azt néztem, hogy a legtöbb albérletet már nem forintban, hanem euróban hirdetik meg... Akinek meg nem tetszik a rendszer, az lelép mosogatni külföldre. Legtöbbjüket még a választások sem érdekli.

Budapesten nagyon nehéz dolga lesz az ellenzéknek.

2019. jún. 22. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!