Nem lehetne Budapestet leválasztani Magyarországról Hongkong mintájára?
Csak a diplomáciában és honvédelemben legyen közös döntés, de külön alkotmány, közigazgatás lehetne.
Mindenki megnyugodhatna: Az ellenzékiek, hogy végre nem a fidesz a kormánypárt, a fideszesek pedig, hogy meglesz a 4/5 a következő választáson. Win-Win.
Hány tehenet, tyúkot, disznót tartassz a lakótelepen?
Én ha beüt a krakk bedobok egy traktorgumit a kazánba, levágok egy malacot az egy fél évig elég, gyertyával világítunk, és teli hassal a melegben nem megyünk egymás idegeire...
Hallottam, és normál körülmények között működik is, de 56-ban sem működött.
Az meg elég nonszensz, hogy az ország bevételét javarészt hazaviszi orbán a többi meg BP-re van elbaxva.
“Hallottam, és normál körülmények között működik is, de 56-ban sem működött”
Nyilván egy atomháború idején sem működne, de most normál állapotokról beszélünk. Tud olyan katasztrófa jönni, hogy mindennek vége, nem csak a kereskedelemnek. Ilyen alapon ne beszéljünk semmiről.
Budapest bevétele azért nagy, mert a nagy cégek székhelye, mint Tesco, Spar, Lidl....stb Budapesten van.
Ha viszont, mondjuk ezeket elvennénk onnan és mondjuk Győrbe vagy Szombathelyre helyeznénk, mindjárt máshogy nézne ki a dolog és kiderülne,hogy Budapest bizony nem termel annyit.
Ugyanis az említett vállalatok több telephellyel rendelkeznek vidéken, mint Budapesten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!