Nem durva hogy Gyurcsány Dobrev Klárával takarózva éri el az újabb és újabb sikereket? Ezt a médiás nőt is ő jelentette be. Bár Budapest tudja kire kell szavazni! Szavazzunk Karácsony Gergőre aki egy élhető zöld Budapestet és győzni akar.
"élhető zöld Budapestet"
Azt ugye tudod, hogy a "zöld Budapest" program Lölő érdekeltsége nagyrészt, ami abból áll, hogy milliárdokat számláz fel, néhány virágcserépért amit a belvárosba kitelepített. Szóval vicc az egész.
Arra szavaztok, akire akartok!
Ha akarjátok, akár rám is! Én a fővárisiaknak ingyen sört és örökéletet ígérek!
A PM azért csak egyfajta zöld párt. Gergő pedig jó ember aki tenni akar a városért és az emberekért. Remélem nem ül fel budapest és a program nélküli vagy dk programot fújó olgának.
Mondjuk kíváncsi leszek Újhelyi mit szól ehhez amit a DK most megtett.
Újhelyi nem szól semmit, megy boldogan hazát árulni Brüsszelbe.
Karácsony Gergő körül még Zuglóban is zavaros a víz, nem zuglói vagyok, de valami parkolási botrány dagadozik ott körülötte.
A Dobrev pedig valóban durva. Nem tudom, mennyire kell gyűlölni Orbánt ahhoz, hogy valaki vissza akarja Gyurcsányt.
4.
Nagyon!!!!
De van ilyen...
Hisz még most is él a szemkilövetés helyeslése, miközben Varnyú öbkéntes fetrengése kapcsán demokrácia deficit a vélemény!
A parkolási mutyiban a fidesz is benne van. :)
Amúgy pártszimpátiától függően szerintem a fideszeseknek is nagyobb öröm lenne 1 v 1-ben igazi csatában győzni mint egy megosztott feldarabolt ellenzékben.
Bár most a kérdés hogy az MSZP vagy a DK lesz az erősebb Budapesten ezzel hogy gyurcsány felrúgta a lapokat.
Az sokadlagos kérdés, hogy a mutyibsn benne van-e fidesz? Hisz ellene indul!!!!!
A fideszről tudjuk jól (tőletek!!!) hogy lop, csal, meg hazudik! Tehát, ő a mérce, akit emiatt (is) le kell győzni!
Tehát? Szerinted? Az a jelölt, akit az ellenfél becsal a málnásba.... Az ideális jelölt????
(Szolgálati közlemény:
Kedves Cenzorok!
Ezt a választ is lehet trágárság miatt törölni!
Jelentsem én, vagy várjunk egy kicsit?)
Van olyan amiben nem kell oda vissza vádaskodni ha tudjuk hogy nem Gergő az aki kitalálta az egészet.
Én még mindig őt szeretném mint olgicát.
8.
Akkor mire való a polgármester?
Neki vétó joga van! Ha bepalizták a fideszesek, akkor is az ő sara. Meg akkoris, ha ezt nem vette észre!
(Mellesleg, arra szavazol, akire akarsz! Budapest nálunk nem tétel!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!