Van, aki szerint Budapest élhető város?
Zsúfolt lett.
Dugó, magas albérletár, szemét.
Sok!!!
Szerintem alapvetően élhető.
Más országokban még ennyire sincs esélye az embereknek a fővárosukban, vagy hasonló nagyváros környékén lakni. Programok, kikapcsolódás, szórakozás terén messze a legjobb lehetőségeket nyújtja országon belül.
Az ingatlan árak viszont tényleg katasztrofálisak.
Pár éve még a jelenlegi megtakarításomból 1,5 szobás lakást vettem volna. Ma meg már arra nem elég, hogy az önerő meglegyen.
Én csak a munkahely-bolt-otthon vonalon járok és pont ezért nem.
A közbiztonság romlik, valaki írta, hogy este 9-től nem megy utcára, ha csak lehet - hát, egyetértek vele. Sőt, sötétedés után nőnél legyen önvédelmi eszköz.
Kosz van.
A dugók nem érdekelnek, hétköznap nem autózom és a villamos nem kerül dugóba (tudom, van, ahol igen). Viszont én azt látom, mintha egyre kisebb lenne az autóforgalom.
De az ember egyre több, a járdán, tömegközlekedési eszközökön, plázákban egyre elviselhetetlebebb a zsúfoltság.
Fejlődés semmi és ezt sokaktól, egyre többektől hallom.
Nem igazán magyar kisvárosok vs Budapest témára gondoltam, az egy másik téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!