A bevándorlás mellett vagy a bevándorlás ellen szavaztál az EP választáson? Miért?
A Momentumra szavaztam de nem érdekel a bevándorlás annyira nekem nem az a fontos. Elolvastam a programját és tudom hogy támogatják a menekültek szétosztását az eu tagállamok között egy kvótás rendszerben.
Nekem az a lényeg, hogy itt az országban a kórházakat jobbá akarják tenni, a korrupció ellen is fellépnek és európai bérekért fognak harcolni az európai parlamentben.
Te agymosott vagy...
Nem a migrációs kérdés miatt kellett szavazni, hanem hogy melyik párt legyen az EP-ben.
A fidesz a migrációval próbált rád hatást gyakorolni, 100% sikerrel.
Mert ugye a fidesz média a nap 24 órájában csak arról dumál hogy hol özönlenek migránsok, hol volt iszlamista merénylet...
Ebből áll a dumájuk, más témájuk meg nincs..
Ja az a röhej, hogy az MTVA a pártokat nem jobb és baloldalban határozza meg, hanem "bevándorláspárti" és "bevándorlásellenes".
Tudod, cimborám, ez a legfelháborítóbb!
Na meg te!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!