Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A bevándorlás mellett vagy a...

A bevándorlás mellett vagy a bevándorlás ellen szavaztál az EP választáson? Miért?

Figyelt kérdés
2019. máj. 30. 23:26
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
83%
Az EP választáson nem volt ilyen kérdés.
2019. máj. 30. 23:29
 2/24 anonim ***** válasza:
21%
A fideszre szavaztam, hogy képviselje a nemzet érdekeit az unióban és betelepítés mutyinál is résen legyen!
2019. máj. 30. 23:29
 3/24 A kérdező kommentje:

"Az EP választáson nem volt ilyen kérdés.

A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 68%-ban hasznos válaszokat ad."

Ez a válasz inkább 0%-ban hasznosnak tűnik, mert ha nem tudnád, akkor az induló pártoknak volt EP-választási programja és abban a bevándorlással kapcsolatban is leírták az álláspontjukat. Nem közvetlenül kérdezték meg a választókat a bevándorlással kapcsolatban, hanem közvetve.

Nagyon remélem, hogy nem szavaztál, mert még egy pártprogramot se voltál hajlandó elolvasni, értelmezni se vagyok benne biztos, hogy képes lennél egyet...

2019. máj. 30. 23:34
 4/24 anonim ***** válasza:
77%

Ezt ne itt nyomasd hanem a koztvn elo droidoknak.

En a fideszmaffia es a nagystilu lopas ellen szavaztam. Allitsuk meg a fidesz es a fideszes haverok kozpenzen gazdagodasat.

Ja es a rogan toncsi migransaival meg a sok ukrannal mi a hezag teso?

2019. máj. 30. 23:35
 5/24 anonim ***** válasza:
76%
Szabad tudni, hogy mely pártok voltak a bevándorlás mellett és ellen?
2019. máj. 30. 23:38
 6/24 A kérdező kommentje:

"En a fideszmaffia es a nagystilu lopas ellen szavaztam."

Ebből minden kiderült, csak az nem, hogy a bevándorlás ellen, vagy amellett szavaztál. Nevezd meg azt a pártot, akire szavaztál és elolvasom helyetted is az EP-választási programjukat és kikeresem belőle neked azt, hogy milyen a bevándorláspolitikájuk!

Nem értem amúgy hogy egy olyan egyszerű kérdésre, hogy a bevándorlás ellen, vagy mellette szavaztál, képtelen vagy válaszolni. Nem foglak leszidni, ha azt mondod, hogy támogatod a bevándorlást. De éltetni se foglak, ha azt mondod, hogy ellenzed. Próbáljunk meg értelmes felnőttek módjára viselkedni, ne viselkedjünk úgy, mint a gyerekek a homokozóban.

2019. máj. 30. 23:41
 7/24 anonim ***** válasza:
80%
Huzzal mar a propagandaval. Nem szavaztam a fideszre igy nem tamogattam a bevandorlast. Ennyi. Hiszen ok hoztak be eddig a legtobb migranst teso.
2019. máj. 30. 23:48
 8/24 anonim ***** válasza:
88%
A bevándorlás egy infitezimálisan elhanyagolható része a probléma halmaznak. Ezt csak a fidesz fújja fel. Én nagyobb problémának látom a kórházak helyzetét, az értelmetlen stadionokat, az EU-s pénzek ellopását, az eget verő korrupciót. És ha megnézed szeretett pártod tényleges migrációs politikáját akkor láthatnád, hogy egy kis lovéért bárkit beengednek, és sorra építik a "jó migránsoknak" a szállásokat (ld. ukrán meg kenyai vendégmunkások) de azok "jó migránsok". Ez a kettős mérce. Hol van az oktatás? az MTA szétverése? Hol van a kiegyensúlyozott közmédia és stb. És egy programot nem úgy kell értelmezni, hogy egy-egy részt kiragadsz belőle hanem komplexen. És előbb fog apám meghalni kórházi fertőzésben, mint abba, hogy egy migráns megtámadja az utcán (kivéve ha az a migráns ukrán bevándorló akit a szeretett fideszed hív be az országba).
2019. máj. 30. 23:51
 9/24 Balogh Bence 2019 ***** válasza:
47%
A párt, amelyikre szavaztam, nem írta a programjában, hogy kell vagy nem kell bevándorlás. Nem is ez volt a fő szempontom választáskor.
2019. máj. 31. 00:17
 10/24 anonim ***** válasza:
54%
Én a bevándorlás ellen szavaztam, az egész családommal együtt.
2019. máj. 31. 00:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!