A bevándorlás mellett vagy a bevándorlás ellen szavaztál az EP választáson? Miért?
"Az EP választáson nem volt ilyen kérdés.
A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 68%-ban hasznos válaszokat ad."
Ez a válasz inkább 0%-ban hasznosnak tűnik, mert ha nem tudnád, akkor az induló pártoknak volt EP-választási programja és abban a bevándorlással kapcsolatban is leírták az álláspontjukat. Nem közvetlenül kérdezték meg a választókat a bevándorlással kapcsolatban, hanem közvetve.
Nagyon remélem, hogy nem szavaztál, mert még egy pártprogramot se voltál hajlandó elolvasni, értelmezni se vagyok benne biztos, hogy képes lennél egyet...
Ezt ne itt nyomasd hanem a koztvn elo droidoknak.
En a fideszmaffia es a nagystilu lopas ellen szavaztam. Allitsuk meg a fidesz es a fideszes haverok kozpenzen gazdagodasat.
Ja es a rogan toncsi migransaival meg a sok ukrannal mi a hezag teso?
"En a fideszmaffia es a nagystilu lopas ellen szavaztam."
Ebből minden kiderült, csak az nem, hogy a bevándorlás ellen, vagy amellett szavaztál. Nevezd meg azt a pártot, akire szavaztál és elolvasom helyetted is az EP-választási programjukat és kikeresem belőle neked azt, hogy milyen a bevándorláspolitikájuk!
Nem értem amúgy hogy egy olyan egyszerű kérdésre, hogy a bevándorlás ellen, vagy mellette szavaztál, képtelen vagy válaszolni. Nem foglak leszidni, ha azt mondod, hogy támogatod a bevándorlást. De éltetni se foglak, ha azt mondod, hogy ellenzed. Próbáljunk meg értelmes felnőttek módjára viselkedni, ne viselkedjünk úgy, mint a gyerekek a homokozóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!