A bevándorlás mellett vagy a bevándorlás ellen szavaztál az EP választáson? Miért?
én a momentumra szavaztam, de nem a bevándorlás politikájuk miatt, ha ez boldoggá tesz, akkor kikeresheted, de akkor oszd meg velünk is :D
Országgyűlési választások 2018
EP
egy költői kérdés, ha a fideszre szavaztam volna akkor milyen programból keresnéd ki az infókat? esetleg a fidesz programját be tudod másolni? :D
#1 vagyok.
Kedves kérdező! Újra elolvastam a szavazatommal támogatott párt programját, de egy szó sincs benne bevándorlásról. Szerintem te nem ismered minden párt programját. Vagy nem tudod értelmezni az olvasottakat.
Én sem a bevándorlás kezelése szerint szavaztam, sokkal égetőbb problémák vannak ennél.
Én az összes párt programját elolvastam, és mivel egyikük sem akar ide migránsokat telepíteni, többet nem is nagyon foglalkoztam a kérdéssel.
Ha érdekel, a Momentum programját tartottam a legjobbnak, így rájuk is szavaztam.
A fidesznek egyébként érdekes programja van. Ugye alapból az is furcsa, hogy az összes párt képes volt a főbb kérdésekben álláspontot foglalni, a fidesznek nem sikerült. Egyetlen vitára sem mentek el, így ezeket az álláspontokat sehogy nem tudtuk meg tőlük.
Ráadásul ha elolvassuk azt a 7 pontot, amit programnak neveznek, abban is találunk ellentmondást.
Például szerintük az uniós intézmények élére bevándorlás ellenes politikusokat kell ültetni, majd el kell venni tőlük a migráció kezelését és a nemzeti kormányoknak kell adni.
Ha nem a "brüsszeli bürokraták" kezelnék a migrációt, mi a fenének kell bevándorlás ellenesnek lenniük? :D
Az sem világos számomra, hogy most a fidesz és a fidesz-szavazók a bevándorlás, vagy az illegális bevándorlás ellen szavaznak? Mert voltam fideszes fb csoportban is, beszélgettem is fideszesekkel, itt gyakorin is vannak páran. És össze-vissza beszélnek, egyszer a bevándorlás a baj, nem akarják hogy egyáltalán bárki idejöjjön. Akkor szembesítik őket azzal, hogy Orbán is sokakat beengedett, meg hát tudjuk hogy rengeteg ukrán, kínai, román stb. van nálunk. Erre az a válasz, hogy ja, hát aki dolgozik, "illedelmesen kopogtat" az jöhet, csak az illegális bevándorlók ne jöjjenek.
Mások a muszlim bevándorlóktól tartanak csak, a többivel nincsen bajuk.
Szóval annyira kusza nekem ez a bevándorlásellenesség, hogy nem tudok kiigazodni rajtuk, a fidesz programja alapján sem...
A korrupció, az alacsony bérek, a propaganda média és az oktatás illetve egészségügy állapota ELLEN szavaztam, ahogy áprilisban is.
Nekem nem a bevándorlás a legégetőbb probléma. Pedig itt Szegeden igen láttunk "félelmetes migránsokat" 2015-ben sőt egyetemi város lévén simán lehet hogy egy iráni fogorvos hallgató vagy egy marokkói mérnök hallgató a szomszédod :)
Engem jobban aggaszt, hogy ha megkapták volna időben a megfelelő ellátást és nem várólistán lettek volna, még élnének a nagyszüleim.
Mivel a fidesz ellen szavaztam, ezért a bevándorlás ellen szavaztam, hiszen a fidesz lassan átlépi a 100000 bevándorló betelepítését.
De még így is jelentéktelen probléma a bevándorlás hozzánk, inkább a hazaárulás, mutyi, lopás, és az ország lejáratésa ellen szavaztam, ezért szavaztam a fidesz ellen, most a jobbikra, hogy ne a fideszre szavazzak, mert elveszik a szavazatom a nem bejutó pártra. Amúgy a kutyákra szavaztam volna, de sajnos esélytelen volt a bejutásuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!