Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hazudjak anyámnak arról, hogy...

Hazudjak anyámnak arról, hogy melyik pártra szavazok?

Figyelt kérdés

Az egész család Fideszes, anyámmal együtt, csak én nem. Mindenki a Fideszre fog szavazni, és anyám azt akarja, hogy én is rájuk szavazzak, de nem fogok. Egyszer megemlítettem, hogy nem rájuk szavazok, és elkezdett velem veszekedni, meg mondogatta, hogy de, márpedig rájuk kell szavaznom. De nem fogok.

Most egy ilyen jellegű dologban nem szeretnék hazudni (meg amúgy se, utálok hazudni), de könnyebben megúsznám itthon, nem?

2019. máj. 23. 19:15
1 2 3
 21/25 peca1000 ***** válasza:
0%

Anyádéknál laksz?

Ha igen, akkor a FIDESZ-re szavazol, vagy repülsz otthonról.

Nem tudsz hazudni?

Akkor is a FIDESZ-re szavazol, mert különben elzavarnak, kitagadnak.

Ha tudsz hazudni, vagy már nem otthon laksz, arra szavazol, akire akarsz.

2019. máj. 24. 09:21
 22/25 A kérdező kommentje:
Otthon lakok, és nem tudok hazudni, de akkor sem fogok a Fideszre szavazni. Nem fog kirakni az utcára anyám... max összeveszünk, és napokig nem szólunk egymáshoz.
2019. máj. 24. 23:53
 23/25 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem hazudjál... nem szép dolog, de ez egy kegyes hazugság, különben hallgathatod anyukádat napokig és agy**szt kapsz. Tudom miről beszélek, az én apám is pont ilyen.
2019. máj. 25. 09:30
 24/25 anonim ***** válasza:

Nem kell se hazudnod, se megmondanod, hogy kire szavaztál. Annyit mondasz, hogy arra szavaztál, akire akartál, ha nagyon kíváncsi, keresse meg a szavazólapodat a többi közt.

2019. máj. 25. 09:32
 25/25 anonim ***** válasza:

Ne hazudj nekik!

Mindig vállald a véleményed! Ha nem találkoznak ellenvéleménnyel soha, akkor hülyék maradnak

2021. nov. 2. 05:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!