Miért hazudják azt, hogy Magyarországon van rasszizmus?
Magyarországon nincs rasszizmus.
Az nem rasszizmus, hogy tele az embereknek a tökük a cigányokkal meg a többi hordalékkal, akik átjáróháznak nézik az országot.
7-es!
Lopott, ártott, bántotta a legtöbb magyart ázsiai vagy fekete vagy muszlim?
mégis ha megkérdeznék egy átlag társasház lakóját, hogy szíves elcserélné a mostani lakását egy nagyobb lakásra, egy olyan házban, ahol a lakososk 90%-a magyarul beszélő, de fekete és ázsiai a többség azt mondaná, hogy Isten őrizz maradok itt, de ha egy színmagyar házat ajánlunk föl, akkor a többség elfogadná.
Inkább az a kérdés, miért hazudják páran, hogy nincs rasszizmus.
9-es!
Csak a hülye embernek kell tanulnia a saját kárán (vagy még abból sem) az okos más kárán tanul, vagy lesz óvatos.
Én Észak-Olaszországban élek nagyrészt, nekem nem Orbán Viktor mesél a migrációról, hanem a saját bőrünkön tapasztaljuk.
De ha ez nem lenne elég, külföldi csatornákat nézünk, ismerjük Calais, Chemnitz, Párizs és a többiek problémáit a tárgyban, tehát te engem ne akarj meggyőzni, hogy ez milyen frankó!
Egyébként nem értem, hogyha egy maroknyi kisebbségnek ez bejön, miért nem megy olyan országba - hiszen megteheti - ahol ez tendencia, miért akarja a többségre erőltetni az ő
álláspontját?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!