Szerintetek mikor lesz Magyarországon többségbe a cigányság?
Ennyi hülyét...
Éppen, hogy a magyarokkal párhuzamosan fog csökkenni a cigányság száma, ugyanis minél kevesebb aktív dolgozó lesz, annál kevesebb adó fog befolyni és annál kevesebb támogatást fog kiosztani a kormány, többek között a cigányságnak, akiknél a gyerekszülés egy elég komoly megélhetési forrás, így nem lesz értelme a páronkénti +4 gyereknek, hisz nem lehet őket miből eltartani, mivel az államnak egész egyszerűen nem lesz pénze arra, hogy segélyeket dobáljon jobbra-balra. A malacpersely előbb-utóbb kiürül, szóval a cigányság vagy polgári munkát fog vállalni vagy kevesebb gyereket fog csinálni, az én pénzem az utóbbi opcióra teszem, pláne, hogy az EU-nak már így is tele van a töke azzal, hogy nem oda mennek a pályázati pénzei, mint amire adja, szóval egyszer az EU el fogja zárni a pénzes csapot és akkor majd picsoghat a 80 éves Orbán a tolószékéből, hogy az eju má megin mijen gonosz...
Ostoba barmok, tanuljatok szociológiát!
"tanuljatok szociológiát"
Egy kis matematikát sem ártana.
De oké, tudom, rettegni kell és azt minél jobban.
"Lehet jön Európába egy hazafi mint 32-ben."
Európában olyan német hazaffy jött '32-ben.
Persze nekem ezzel nincs bajom, csak éppen leirtotta volna a magyarokat elég szépen, de semmi gond...
# 7
"Ostoba barmok, tanuljatok szociológiát!"
Akkor állj neki tanulni, mert marhára nem értesz hozzá. De még cigány családot sem láttál közelről.
A
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!