Magyarországon miért van sok orvosoknak ez a "Dr. Mengele" mentalitása? Csodálkoztok, hogy itt tart az ország?
Ez nem egyedi eset.
Annak ellenére, hogy az orvosok elég tanult emberek, sok köztük a rasszista.
Az én gyerekkori háziorvosom is ilyen volt.Büszkén kijelentette többször, hogy azért költözött el Borsodból, "mert nem fog a sok koszos ci_nnyal vesződni, nem azért tanult annyit".
Úgy tudom egy orvosnak, etnikumtól,bőrszíntől,vallástól függetlenül mindenkit meg kell gyógyítani.
Jó,hogy nem visszamegyünk a 19. századba, aztán lesz "white only" orvosi rendelő meg "colored", persze a colored csak papíron létezne, mert ott nem kapnának a dokik hálapénzt, mivel főleg szegények járnának oda.Így sokan egészségügyi ellátás nélkül maradnának.
A romákkal kapcsolatban nem csodálom, hogy van előítelet, főleg Borsodban.
Amúgy meg röhej, h ráhúzták az orvosra a lepedőt.
Ezt miért nem az EBH-tól kérdezed meg?
Ilyen hülyeségek alapján elővenni embereket...többször is el tudta mondani.....felismerte őket....az orvos látta a panaszbeadványt.....közös nyilatkozat.....
Az első kettő kb marhaság, a többi meg eljárási hiba, de nem bizonyít semmit.
Szal ennyit erről az egészről kb.
Nem tudom mennyire lehet komolyan venni ezeket a történeteket, mivel mindig csak arról van szó, hogy mindenki hülye volt, csak a beteg nem.
Nem egy eset volt már, amikor kiderült, mint itt is, hogy szakmai okokból kifolyólag mondtam neki valamit.
Az ordibálásról kiderült, hogy csak erélyesebben szóltak rá, mivel nem reagált meg a többi.
Mengele nem epés megjegyzéseket puffogtatott volna, hanem szó nélkül altatásban végzett miskárolást hajt végre. Bár az altatásban nem vagyok biztos..
Amúgy nekem az egész történet bűzlik..
A kérdezőnek volt egy rasszista orvosa, és az indexen is olvasott rasszista orvosról, ebből kikövetkeztette hogy sok a rasszista orvos.
Aztán abból hogy ismert 2 rasszista orvost, már siralmas magyar helyzetről beszél, s azt állítja hogy a cigányokat nem gyógyítják meg.
Ha lettél volna befektetve kórházba, láttad volna hogy rengeteg a cigány is, és műtik őket és gyógyítják ugyanúgy mint mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!