Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon miért van sok...

Magyarországon miért van sok orvosoknak ez a "Dr. Mengele" mentalitása? Csodálkoztok, hogy itt tart az ország?

Figyelt kérdés

[link]

Ez nem egyedi eset.

Annak ellenére, hogy az orvosok elég tanult emberek, sok köztük a rasszista.

Az én gyerekkori háziorvosom is ilyen volt.Büszkén kijelentette többször, hogy azért költözött el Borsodból, "mert nem fog a sok koszos ci_nnyal vesződni, nem azért tanult annyit".

Úgy tudom egy orvosnak, etnikumtól,bőrszíntől,vallástól függetlenül mindenkit meg kell gyógyítani.

Jó,hogy nem visszamegyünk a 19. századba, aztán lesz "white only" orvosi rendelő meg "colored", persze a colored csak papíron létezne, mert ott nem kapnának a dokik hálapénzt, mivel főleg szegények járnának oda.Így sokan egészségügyi ellátás nélkül maradnának.

2017. febr. 4. 15:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem anno, mikor kórházban voltam, volt roma származású szobatársam. Ugyanazt az ellátást kapta, mint én, és semmilyen téren nem különböztették meg. Feleségem, mikor szült, az osztályon csak ő volt hogyis mondjam... nem roma, és ő sem tapasztalta, hogy hátrányosan megkülönböztetnék a roma anyukákat. Sőt, míg én nem mehettem be a baba-mama szobába megnézni a kicsit, csak üvegen keresztül, addig hozzájuk rendszeresen bejárt a népes család, akkor is, ha tízen érkeztek, mert nekik ne mondja meg senki, hogy hova mehetnek be és hova nem. Érdekes módon, eltűrték nekik azt is, senki nem bántotta érte őket.

Ezek meg az én tapasztalataim, úgyhogy ennyit az általánosításról.

2017. febr. 4. 18:57
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Én sem egészen értem, hogy egy ilyen eset alapján, miért kell általánosítani("sok orvosok")? Ráadásul, a cikk alapján, egyáltalán nem vagyok meggyőzödve a sztori hitelességéről.
2017. febr. 4. 21:20
 13/17 Estádio de Felchút ***** válasza:
100%

Ez már a legalja mindennek. Undorító.

No nem az az elgondolás, hogy a feketelábú svéd rejtett erőforrások csak a segílyért szülnek, ezt tudjuk, nem vita tárgya.

De az EBH vagy ki a bré most nagyon túljátszotta a szerepét. Mi az, hogy ÖT tanú vallomását, jegyzőkönyvét semmibe veszi, és mindenféle kitalált kamu történet alapján ítélkezik és bírságol.

Jól is néznénk ki, ha bemondásra agyonbüntethetnének mindenkit! Nem akar lepippantani az asszisztensnő a rendelőben, már fel is jelentem valami kitalált mesével. Röhej.

Remélem, a kórház igazgatója nem csicskul be, és izomból, látványosan pofán röhögi ezt a viccbandát.

2017. febr. 4. 23:31
 14/17 Vazul1972 ***** válasza:
100%
Én egyáltalán nem csodálkozom, hogy itt tart az ország, de nem e miatt. És igazából, a cikk alapján, ebből a törtnetből, még bármi kisűlhet.
2017. febr. 5. 01:38
 15/17 anonim ***** válasza:
55%

Csak álmainkban járkálnak Dr. Mengelek az országban.

Pedig az kéne ide is mint Izraelbe ahol a fekete zsidókat kasztrálták a tudtuk nélkül.

2017. febr. 5. 07:52
 16/17 anonim ***** válasza:

Azért elszaladt a romákkal is a ló, bárki megjegyzést mer tenni, hogy ő roma, azonnal mennek feljelentgetni. Ki tudja, hogy ebből is mi igaz. Az biztos, hogy egy orvos tudja, hogy azért nem vesznek el senkitől gyereket, mert ordít szülés közben, és pláne nem egy pszichiáter az illetékes ezt eldönteni, szóval ez baromság.

Az tény, hogy az orvosok sokszor úgy beszélnek a beteggel, mint a kutyával. Aztán menjél feljelentgetni őket, sehol nem fognak komolyan venni. De ha a cigányozás előjön, akkor persze bírságolnak egyből.

2017. febr. 5. 14:41
 17/17 anonim ***** válasza:

Egy olyan cigány amire én gondolok (és amiről te is tudod hogy mire gondolok, szóval nem kell mellébeszélés), azzal ki foglalkozik szívesen? De attól függetlenül ellátják őket is, nyilván nem annyira motiváló hogy nem kap a farzsebébe egy 5000-est, és hogyha büdös a páciens, vagy rondán beszél nyilván kellemetlenség, attól függetlenül ellátják, de ha több az ilyen ember egy adott helyen, vagy ahogy a fejünkben van, és amit nem illik kimondani: ha sok a cigány, akkor rosszabb a munkakörülmény.

De ezt mivel lehet megoldani? Integrálás, oktatás, nevelés, büntetés és ember elejébe való bérezés.

Az hogy ez nem így van, az nem az orvosok hibája. És az hogy van aki kimondja, annak ellenére is hogy illetlen, az az ő erkölcsének a problémája, hogy a problémát a "21. században nem illő módon fogalmazza meg".

2017. febr. 5. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!