Trump megdicsérte Orbánt. Ti is büszkék vagytok rá?
Figyelt kérdés
Én nagyon örülök, hogy egy ilyen nagy ember elismerte a munkáját.2019. máj. 16. 16:53
21/30 anonim 

válasza:

Az ükunokáink írmagja is fogja fizetni ennek az elmebetegnek az üzleteit. Ha azonnal megdöglene is visszafordíthatatlan károkat okozott már.
22/30 anonim 

válasza:

Azt ne értem hogy hova tették az eszüket akik ezt a nímandot újra hatalomra segítették.
Orbánra szavazók látjátok már hogy kit szabadítottatok rá az országra?
23/30 anonim 

válasza:

A faszával megcsapkodta a törpe orrát és valamit tuti megvetetett vele amit 540000 évig fizetünk. Nehogy csak putyin baxa már át meg kína ezt a hülye elmebeteg jószág törpét.
24/30 anonim 

válasza:

Lerákosodva nyomorodjanak egész családostól a bilire az ilyen szemét népnyúzó tolvaj szar
26/30 anonim 

válasza:

Kim jong unt is megdicsérte. Ő rá is biztosan büszke a sok szerencsétlen észak kóreában.
27/30 anonim 

válasza:

Amikor az egyik hülye megdícséri a másikat, az biztos nagy dicsőség.
28/30 anonim 

válasza:

Olyan büszke vagyok, szemem könnyes...
29/30 anonim 

válasza:

Trump szopóágra került; megy utána Orbán!
30/30 anonim 

válasza:

Orbán elvesztette egy fontos szövetségesét, a lengyel is épp hogy megúszta, és ezt a vétó óta ő is tudja, szerintem meghúzza magát. Maradt Putyin, Erdogan és Kína.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!