Trump megdicsérte Orbánt. Ti is büszkék vagytok rá?
Figyelt kérdés
Én nagyon örülök, hogy egy ilyen nagy ember elismerte a munkáját.2019. máj. 16. 16:53
1/30 anonim válasza:
Természetesen igen. Újabb büszke pillanattal ajándékozta meg a magyar népet Orbán Viktor Miniszterelnök Úr. Köszönjük!
3/30 anonim válasza:
Trump sok idiótát megdicsért már - emberismeretből elégtelen!
4/30 anonim válasza:
Igen. A miniszterelnökünk Trumppal és Putyinnal is jóban van, az EU élére pedig hamarosan bevándorlás ellenes politikusok kerülnek majd a mostani soros-bérencek helyett. Minimum 15 helyet jósolok a Fidesznek az EU Parlamentben. Teljes Fidesz győzelem!
5/30 anonim válasza:
Nem. Amíg a magyar állampolgárok nem büszkék rá, addig pont lesz*rom, hogy valaki az.
6/30 meszike91 válasza:
Orbán csak egy hazaáruló tolvaj.
8/30 anonim válasza:
Hat...ahhoz kepest amit Zay vegzet...
Szerintem nem is olyan rosz...no de kivancsi vagyok mikor ismerik be hogy Zay kisse eltolta a bicajt...
9/30 anonim válasza:
[link] na itt van ez is ptkányok.
10/30 anonim válasza:
Hogyne dicsérte volna meg, hogy ott töltött vagy 6 percet és még egy hamutál sem volt ellopva. A szállodában a paplanhuzatot viszont már nem ellenőrízte le....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!