Trump megdicsérte Orbánt. Ti is büszkék vagytok rá?
Figyelt kérdés
Én nagyon örülök, hogy egy ilyen nagy ember elismerte a munkáját.2019. máj. 16. 16:53
11/30 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó csak úgy szólok, hogy Trump szerint Orbán megvédte az országát. Szinte állandóan azzal jöttök, hogy hazudik a Fidesz, viszont Trump bebizonyította, hogy nem.
2019. máj. 16. 17:37
12/30 anonim válasza:
Biztonságban tartottad országodat...
Mintha a nagy Agamemnón mondta volna Menelaosznak :D
13/30 anonim válasza:
Múltkor a pufit barátjának nevezte a Twitteren, pedig szereti irtani rendesen a népét. Könnyen dobálózik a nagy szavakkal, ha épp érdekében áll.
14/30 anonim válasza:
Ha én eladnék egy madárnak egymilliárd dollárért olyan árút ami neméri még a felét sem és a madár ezt megveszi és kifizeti, akkor én is megdícsérgetném az agyhalottat, legyen az bárki. :-)))
15/30 anonim válasza:
"Kedves utolsó csak úgy szólok, hogy Trump szerint Orbán megvédte az országát. "
Mitől? Magától? Fogalma sem volt Trumpnak ki ez a hülye törpe, de javasolták, hogy fogadja már hisz már minden csavargót fogadott európából, ezt meg különösen át lehet baszni hisz putyin meg kína is bomasztikus üzletet kötött vele....
16/30 anonim válasza:
Nem, hanem az hogy Orbán dícsérte meg Trumpot. Na az igen
17/30 anonim válasza:
Ezt az agyhalottat már mindenki palira vette. Minden sz@rt eladnak neki jó drágán.
18/30 anonim válasza:
Szerencsétlen hülye törpénket azért jól átbas-sszák mindenütt. Budapest -Belgrád vasút is 2400 év alatt térül meg. Kína, kínai hitelből megépítteti Mészárossal, mert kínának ez jó, mi meg fizess marha.....Azért rohadjon már meg az ilyen törpe elmebeteg....
19/30 anonim válasza:
Ez ígyvan, de látod a sok elmebeteg csak rászavaz .
20/30 anonim válasza:
Trumpra büszke vagyok, hogy a baloldali cionista ellenszélben is tartja magát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!