Valóban olyan rettenetesek ezek a mai fiatalok?
"20:49, persze, ez természetes, de én is hallottam, milyen stílusban beszélnek a fiatalok erről. A világon az egyik legszebb dolog a szerelem és a szex, ők meg úgy beszélnek róla, mint valami hétvégi kocsmázásról, trágár kifejezésekkel, felvágva egymás előtt.
Ja, és igen, mindenki volt fiatal, denem mindenki úgy élte meg a fiatalságát, mint a mai gyerekek, akik azt képzelik, nekik mindent szabad.
"
Az még hagyján, de nézd meg egyik másik hogy öltözik és milyen fejet varázsol magának.
"Tapasztalataim vannak mas orszagbeli fiatalo viselkedesi formajaról,ezek teljesen elütnek a hazaiaktól.Ott a tanar szava szent,vagy egyszerüen kirujak az iskolaból őket.Az utcan illedelmesen viselkednek,stb."
Ez 20éve még nálunk is így volt. Mondjuk az is túlzás volt hogy pl nekem egy tanárnő verte ki egy fogam, de azért ennyit tűrni sem kéne nekik.
vannak mai fiatalok és vannak mai öregek.
Divat lett szidni a fiatalokat és dicsőíteni az öregeket van egy mondás"Minél öregebb a nagypapa annál jobb tanuló volt fiatal korában"
Olvastam itt zagyvaságokat zagyvaságok hátán...Gyengébbek a mai fiatalok mint a régebbiek?Nézzétek meg már a világháborús arcívumokat az ottani tisztekről és napjaink tiszjeiről...kiegyezhetünk döntetlenben de az biztos hogy semmivel sem voltak robosztusabbak a régiek mint a maiak.
A butábbak a maiak? Na ez aztán tényleg "anyám borogass" kategória. Csak egy látványos ellenvetés:informatika. Na meg az sem véletlen hogy a hazánkba látogató külföldiek a fiatalokat szólítják le útbaigazításért.Tudják hogy ők nagyobb eséllyel beszélnek idegen nyelvet.
Ja hogy sexről beszélgetnek a fiatalok? És az öregek nem?Csak a nagyszüleiteket ismeritek mint öregeket? Nem mentetek még el vidéki kocsmába?Mesélik ők is a tutit max homályosabban emlékeznek. De egyszer mikor a középiskolai osztályommal elmentünk karácsonyi dalokat énekelni egy elfekvőbe azok hálából fel is ajánlkoztak hogy a dalokért cserébe választhatunk közülük.blööe
Szóval csak egy sztereotípiáról van szó.Olyanról mint az "egyetemisták csak isznak meg isznak"-oszt a detoxikáló mégis zömmel olyanokkal van tele akik max kívülről látták az egyetemet.
"tegnap 21:30"
Valami tanár vagy?
Mert ha igen, büszke lehetsz magadra, köszönöm szépen, ülj le, helyesírás 1-es!;)
Amúgy meg hiába beszéltek itt erről a 'mai fiatalok' témáról, úgysem lehet változtatni rajta, ha meg jól esik, beszéljetek róla nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!