Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Valóban olyan rettenetesek...

Valóban olyan rettenetesek ezek a mai fiatalok?

Figyelt kérdés
Most olvastam az egyik kérdésre adott válaszban, hogy "ezek a suttyó mai fiatalok", a másik "elég lenne néha egy-két füles nekik". Mikor megy már ki a köztudatból ez a rémesen buta közhely?
2010. júl. 6. 20:12
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
17%

20:47

ugyan ...... ne fárassz már .. ez nem igazán érv meg hülyeség amit írsz sztem, na meg egy ilyen korú fiatalnak szted mégis mi jár a fejecskéjében a nap 24 órájában ha nem a sex?

2010. júl. 6. 20:49
 12/25 anonim ***** válasza:
87%

20:49, persze, ez természetes, de én is hallottam, milyen stílusban beszélnek a fiatalok erről. A világon az egyik legszebb dolog a szerelem és a szex, ők meg úgy beszélnek róla, mint valami hétvégi kocsmázásról, trágár kifejezésekkel, felvágva egymás előtt.

Ja, és igen, mindenki volt fiatal, denem mindenki úgy élte meg a fiatalságát, mint a mai gyerekek, akik azt képzelik, nekik mindent szabad.

2010. júl. 6. 20:52
 13/25 anonim ***** válasza:
73%

ma 20:52

Neked nagyon igazad van. Attól még hogy folyton csak a dugás jár a fejükben, még egész nyugodtan megtarthatnák a cikázó gondolataikat maguknak.

Nincs bennük tartás, nincs bennük fegyelem, nincs bennük erkölcs.

Igaz mondjuk az is, hogy a mai lányoknak ezekre lényegében nincs is szükségük párválasztáskor és a fiúk csak ahhoz próbálnak alkalmazkodni, amit a lányok igényelnek, mert meg akarják őket szerezni.

Ha elég nagy pofája van, elég szemtelen, elég gátlástalan egy fiú, akkor arra már egyből ugranak, mert látják, hogy az mennyire képes "megvalósítani önmagát".

2010. júl. 6. 21:01
 14/25 anonim ***** válasza:
68%

Elég sokkal volt szerencsem talalkozni,olyan formaban,hogy felkeszítettem őket pótvizsgara/eretsegi/vagy egyetemi előkeszítöre.

Mit mondjak?Van kzöttük jól felkeszült,erdelődő,de a többsegük ertelmi szintje nagyon minimalis,de ez szerintem nemcsak az ő hibajuk,az oktatase elsősorban,mivel a tanarok nem úgy adjak le az anagot,mint 10-05 evvel ezelőtt,vagy korabban.Nincs megfelelő szamonkeres,mert nem lehet,a diaknak lassan több a joga mint a kötelessege,így az oktatók rajuk hagynak sok mindent,amit nem szabadna,lehet,hogy en így tennek.

Tapasztalataim vannak mas orszagbeli fiatalo viselkedesi formajaról,ezek teljesen elütnek a hazaiaktól.Ott a tanar szava szent,vagy egyszerüen kirujak az iskolaból őket.Az utcan illedelmesen viselkednek,stb.

2010. júl. 6. 21:30
 15/25 anonim ***** válasza:
54%

"Az tény, hogy manapság sokkal többet meg mernek maguknak engedni a fiatalok, de ez nagyrészt az idősebbek hibája, hogy ennyire el vannak eresztve"

Azért, mert az ő szüleik sem voltak megnevelve, így ők sem tudják hogyan neveljék meg a saját gyerekeiket.Az a baj, hogy ez öröklődik és hatványozódik.Gondold el a mostani faitalok gyerekei milyenek lesznek, belegondolni is rossz.

Sőt, ha arra gondolok hogy ennek a generációnak kell kitermelni az adókat és a nyugdíjat stb tehát dolgozni akkor elszörnyülködök.

2010. júl. 6. 22:52
 16/25 anonim ***** válasza:
33%
Majd kimegy ha megtanulnak normálisan viselkedni.
2010. júl. 6. 23:19
 17/25 anonim ***** válasza:
0%

"úgyhogy nem értek egyet ezzel, hogy bezzeg ezek a mai fiatalok ... abszolút nem!"

Az legyen a te problémád, de attól még több eszed nem lesz. :)

2010. júl. 6. 23:20
 18/25 anonim ***** válasza:
32%

"Az tény, hogy manapság sokkal többet meg mernek maguknak engedni a fiatalok, de ez nagyrészt az idősebbek hibája, hogy ennyire el vannak eresztve. Szóval nem értem, milyen jogon panaszkodnak a fiatalságra, az ő dolguk lett volna, hogy megneveljék őket."

Épp ezért írtam a fent idézett egy-két fülest. :)

2010. júl. 6. 23:22
 19/25 anonim ***** válasza:
74%

"A másik meg a sok suttyó öreg csöves, akiknek a nagyrésze tökéletesen megvan az utcán, javítani sem akar a helyzetén, megissza a borocskáját, elszívja a füvecskéjét(ezt special láttam, azért mondom), aztán elvan. "

És ez miért zavar téged? Miért kellene javítaniuk a helyzetükön? Ők így érzik jól magukat és ők sem mondják, hogy ez a suttyó tökéletesen elvan a minimálbéres fizetésén a szülei lakásában és megsem próbál javítan a helyzetén.

2010. júl. 6. 23:24
 20/25 anonim ***** válasza:
25%

"Talán a cigány gyerekek suttyók! :)

Amúgy meg fiatalok vagyunk, (a korosztályomban beszélek 18év) ennyi idősen szinte mindenki ilyen volt, csak talán nem tűnik föl, vagy hasonló, DE MINDENKI volt fiatal."

Fiatal én is voltam, de szemtelen soha. A te korosztályodban a többségről ez nem mondható el.

2010. júl. 6. 23:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!