Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Valóban olyan rettenetesek...

Valóban olyan rettenetesek ezek a mai fiatalok?

Figyelt kérdés
Most olvastam az egyik kérdésre adott válaszban, hogy "ezek a suttyó mai fiatalok", a másik "elég lenne néha egy-két füles nekik". Mikor megy már ki a köztudatból ez a rémesen buta közhely?
2010. júl. 6. 20:12
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
61%

hát én sokszor azt mondom h ezek a mai suttyó idősebbek, én nemtom sokszor azt hiszik csak mert idősebbek, az mindjárt pároslu az ésszel, értelemmel, aztán meg olyan sötétek h hihetetlen. az ahelyzet h ebben a rohanó és egyre magasabb követelményrendszerű világ bizony a mai fiataloktól olyan teljesítményt vár el,. amit az idősebb generáció még csak követni sem tud

úgyhogy nem értek egyet ezzel, hogy bezzeg ezek a mai fiatalok ... abszolút nem!

2010. júl. 6. 20:17
 2/25 anonim ***** válasza:
86%

A a mai fiatalok sem rosszabbak,mint a régiek.Olyanok,ami-

lyennek neveltül őket.

2010. júl. 6. 20:22
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Az tény, hogy manapság sokkal többet meg mernek maguknak engedni a fiatalok, de ez nagyrészt az idősebbek hibája, hogy ennyire el vannak eresztve. Szóval nem értem, milyen jogon panaszkodnak a fiatalságra, az ő dolguk lett volna, hogy megneveljék őket.
2010. júl. 6. 20:22
 4/25 anonim ***** válasza:
61%

Én egyetértek azzal, hogy tényleg suttyók.

Nem azt mondom, hogy apám ideális volt a maga idejében, de lényegesen közelebb volt hozzá.

18/F

2010. júl. 6. 20:23
 5/25 anonim ***** válasza:
46%

Engem a suttyó nyugdíjas öregasszonyok idegelnek fel, akik meg se várják, hogy leszállj a metróról/buszról/villamosról ők már nyomulnak előre mert látnak egy üres helyet. Ezt persze akkor, amikor baromi sokan utaznak.

A másik meg a sok suttyó öreg csöves, akiknek a nagyrésze tökéletesen megvan az utcán, javítani sem akar a helyzetén, megissza a borocskáját, elszívja a füvecskéjét(ezt special láttam, azért mondom), aztán elvan.

Harmadiknak meg csak annyit, hogy a mai nagyon bölcs öregek is voltak fiatalok. Nem egy olyan történetet hallottam tőlük, ami nekem is durva.

2010. júl. 6. 20:28
 6/25 anonim ***** válasza:
43%

nem lehet általán osítani.

A mai fiatalok többsége pedig csak a jogait követeli,csak a szex,a buli érdekli őket. Elvárják,hogy a szülők eltartsák őket,kielégítség az igényeiket,de semmi követelményt ne támasszanak a gyerekeikkel szemben.

Igaz,hogy a mai világ technikailag fejlettebb,mint régen volt. De a követelmények semmivel sem többewk,mint régen voltak. Legfeljebb más jellegűek. A mai fiatalok fizikailag olyan gyöngék,mint a harmat. Ha úgy és annyit kellene dolgozniuk,mint az előző generációknak,már az első héten meghalnának. Még azok is,akik nem fizikai munkát végeznek. A szaktudás és a műveltség hiányáról nem is beszélve.

2010. júl. 6. 20:29
 7/25 anonim ***** válasza:
94%

Más korok, más szokások, más tolarencia, más elvárások.

Nem lehet általánosítani, hiszen mások a körűlmények is.

De ha így haladunk, nagyon kevesen lesznek a következő generáció ifjai, és azok közzűl is elmegy az országból a tehetségesebbje.

Hiszen a tudás és az elvárás már Eu konform, a színvonal meg Balkáni. Ez egy olyan kettősség ami autómatikusan elüldözi a fiatalokat.

2010. júl. 6. 20:41
 8/25 anonim ***** válasza:
35%

de mondjatok már konkrét példákat !!!

miben és miért suttyók ?

2010. júl. 6. 20:44
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

A mai fiatalok azért lettek ilyenek, mert divatba jött a gyereket nem bántjuk, mert jaj. Manapság is el kéne egy kisebb verés (nem komolyra gondolok, max. pofon),mert soha nem tanulják meg, hogy hol a helyük! És igen, a többség nagyon elkanászodott, OKJ-s képzésre járok tinikkel és borzalom, amit látok! A lányok k.rvák, a fiúk csak a szexről nyomják a dumát (hangosan, illetlenül, alpári stílusban) és zaklatják a lányokat. (nem mindegyik ilyen)

20/L

2010. júl. 6. 20:47
 10/25 anonim ***** válasza:
33%

Talán a cigány gyerekek suttyók! :)

Amúgy meg fiatalok vagyunk, (a korosztályomban beszélek 18év) ennyi idősen szinte mindenki ilyen volt, csak talán nem tűnik föl, vagy hasonló, DE MINDENKI volt fiatal.

2010. júl. 6. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!