Valóban olyan rettenetesek ezek a mai fiatalok?
hát én sokszor azt mondom h ezek a mai suttyó idősebbek, én nemtom sokszor azt hiszik csak mert idősebbek, az mindjárt pároslu az ésszel, értelemmel, aztán meg olyan sötétek h hihetetlen. az ahelyzet h ebben a rohanó és egyre magasabb követelményrendszerű világ bizony a mai fiataloktól olyan teljesítményt vár el,. amit az idősebb generáció még csak követni sem tud
úgyhogy nem értek egyet ezzel, hogy bezzeg ezek a mai fiatalok ... abszolút nem!
A a mai fiatalok sem rosszabbak,mint a régiek.Olyanok,ami-
lyennek neveltül őket.
Én egyetértek azzal, hogy tényleg suttyók.
Nem azt mondom, hogy apám ideális volt a maga idejében, de lényegesen közelebb volt hozzá.
18/F
Engem a suttyó nyugdíjas öregasszonyok idegelnek fel, akik meg se várják, hogy leszállj a metróról/buszról/villamosról ők már nyomulnak előre mert látnak egy üres helyet. Ezt persze akkor, amikor baromi sokan utaznak.
A másik meg a sok suttyó öreg csöves, akiknek a nagyrésze tökéletesen megvan az utcán, javítani sem akar a helyzetén, megissza a borocskáját, elszívja a füvecskéjét(ezt special láttam, azért mondom), aztán elvan.
Harmadiknak meg csak annyit, hogy a mai nagyon bölcs öregek is voltak fiatalok. Nem egy olyan történetet hallottam tőlük, ami nekem is durva.
nem lehet általán osítani.
A mai fiatalok többsége pedig csak a jogait követeli,csak a szex,a buli érdekli őket. Elvárják,hogy a szülők eltartsák őket,kielégítség az igényeiket,de semmi követelményt ne támasszanak a gyerekeikkel szemben.
Igaz,hogy a mai világ technikailag fejlettebb,mint régen volt. De a követelmények semmivel sem többewk,mint régen voltak. Legfeljebb más jellegűek. A mai fiatalok fizikailag olyan gyöngék,mint a harmat. Ha úgy és annyit kellene dolgozniuk,mint az előző generációknak,már az első héten meghalnának. Még azok is,akik nem fizikai munkát végeznek. A szaktudás és a műveltség hiányáról nem is beszélve.
Más korok, más szokások, más tolarencia, más elvárások.
Nem lehet általánosítani, hiszen mások a körűlmények is.
De ha így haladunk, nagyon kevesen lesznek a következő generáció ifjai, és azok közzűl is elmegy az országból a tehetségesebbje.
Hiszen a tudás és az elvárás már Eu konform, a színvonal meg Balkáni. Ez egy olyan kettősség ami autómatikusan elüldözi a fiatalokat.
de mondjatok már konkrét példákat !!!
miben és miért suttyók ?
A mai fiatalok azért lettek ilyenek, mert divatba jött a gyereket nem bántjuk, mert jaj. Manapság is el kéne egy kisebb verés (nem komolyra gondolok, max. pofon),mert soha nem tanulják meg, hogy hol a helyük! És igen, a többség nagyon elkanászodott, OKJ-s képzésre járok tinikkel és borzalom, amit látok! A lányok k.rvák, a fiúk csak a szexről nyomják a dumát (hangosan, illetlenül, alpári stílusban) és zaklatják a lányokat. (nem mindegyik ilyen)
20/L
Talán a cigány gyerekek suttyók! :)
Amúgy meg fiatalok vagyunk, (a korosztályomban beszélek 18év) ennyi idősen szinte mindenki ilyen volt, csak talán nem tűnik föl, vagy hasonló, DE MINDENKI volt fiatal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!