Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 15 Mrd Ft veszteséget termel...

15 Mrd Ft veszteséget termel a BKV évente - miért nem állnak le?

Figyelt kérdés
HHa ennyire veszteséges, mi a frászért kell működtetni? állítság ls és máris évi 15 Mrd Ft megtakarítás az államnak. Nem ? És mindenki megy ahogy tud, autóval, gyalog, stb. Nincs igazam ? Hihetetlen számomra, miért kell termelni ekkora veszteséget.
2010. júl. 6. 19:21
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

ja ez igaz, látod mondom én be kell zárni pár évre, nem lennének akkro beruházások sem és annyi

itt senki nem meri elszánni magát egy határozott lépésre

2010. júl. 6. 20:20
 12/23 anonim ***** válasza:
81%
Ha jobban belegondolsz akkor tudod hogy ökörség lenne az egész bkv bezárás!Az áruk nem érnének oda a boltokba időben a dugók miatt senki nem érne be a munkahelyér iskolába stb,stb... Szóval a mostaninál is mégnagyobb káosz lenne!
2010. júl. 6. 21:30
 13/23 anonim ***** válasza:
67%
Ez pont olyan, mintha azt mondanád: A vidék veszteséget termel - miért nem szűnik meg?
2010. júl. 6. 22:39
 14/23 anonim ***** válasza:
91%
A hold a faszé világít bazzeg amikor aludni akarok?
2010. júl. 6. 23:35
 15/23 anonim ***** válasza:

Hát megszüntetni azért nem kéne :DDDDD

De hogy teljes átalakítást kellene csinálni, és a jelenlegi vezetőket bíróság elé állítani, abban biztos vagyok. És én fizettetnék a nyugdíjasokkal is díjat. A diákok is fizetnek pedig nem keresnek pénzt. Lehetne nekik is kedvezményes, de fizetniük kellene, és akkor talán nem járkálna a sok öreg nyanya villamossal, ha kell, ha nem.

2010. júl. 7. 01:18
 16/23 A kérdező kommentje:

jó de igazságtalan vagy, én értem h sok öreg valóban csak azért járkál mert unatkozik, na csak a 30 ezres nyugdíjából egyszerűen képtelenség fizetni a BKV--jegyeket , szal ebből a szempontból szolidáris vagyok velük.

ez nem tétel, hidd el, sokkal nagyobb tétel az amiket lenyúlnak még most is sztem ... és nem értem miért nem tesznek már valamit, az a néhány letartóztatás iszonyatosan kevés volt, csak a jéghegy csúcsa (se)

2010. júl. 7. 06:54
 17/23 clint ***** válasza:

most komolyan, szted miért veszteséges? Ekkora jegy és bérletárak mellett??? A mocskok lopnak ennyi.

És ha tudnak lopni belőle, miért szüntetnék meg. Ezzel is csak az embereket, gyerekeket büntetnék.

2010. júl. 7. 10:56
 18/23 A kérdező kommentje:
jó, de ha megszűntetik, akkor ezek a mocskok is eltűnnek a süllyesztőbe, hát nem lesz honnan lopni
2010. júl. 7. 10:58
 19/23 clint ***** válasza:
61%
ha valaki fejes a bkv-nál, csak az tud lopni, ha megszünne a bkv, akkor máshová kerülne, szintén milliós fizetésért, szintén tudna lopni mellette, ezeknek az embereknek, igen magas politikai befolyásuk van, sőt nemegy politikus is kap a pénzből. Rosszul a tolvajok nem járnának a megszüntetéssel, csak az utazók. Azt a milliárdos spórolást pedig hidd el nem éreznéd meg az árakon, lényegében az is lehet, hogy ez a milliárdos hiány is kitaláció, amivel simán magyarázhatják az állandó drágulást.
2010. júl. 7. 11:05
 20/23 A kérdező kommentje:

11:05

ja, hát ez sajnos igaz, de azért belegondolok sokszor h basszus hol élünk mi ??

2010. júl. 7. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!