15 Mrd Ft veszteséget termel a BKV évente - miért nem állnak le?
ja ez igaz, látod mondom én be kell zárni pár évre, nem lennének akkro beruházások sem és annyi
itt senki nem meri elszánni magát egy határozott lépésre
Hát megszüntetni azért nem kéne :DDDDD
De hogy teljes átalakítást kellene csinálni, és a jelenlegi vezetőket bíróság elé állítani, abban biztos vagyok. És én fizettetnék a nyugdíjasokkal is díjat. A diákok is fizetnek pedig nem keresnek pénzt. Lehetne nekik is kedvezményes, de fizetniük kellene, és akkor talán nem járkálna a sok öreg nyanya villamossal, ha kell, ha nem.
jó de igazságtalan vagy, én értem h sok öreg valóban csak azért járkál mert unatkozik, na csak a 30 ezres nyugdíjából egyszerűen képtelenség fizetni a BKV--jegyeket , szal ebből a szempontból szolidáris vagyok velük.
ez nem tétel, hidd el, sokkal nagyobb tétel az amiket lenyúlnak még most is sztem ... és nem értem miért nem tesznek már valamit, az a néhány letartóztatás iszonyatosan kevés volt, csak a jéghegy csúcsa (se)
most komolyan, szted miért veszteséges? Ekkora jegy és bérletárak mellett??? A mocskok lopnak ennyi.
És ha tudnak lopni belőle, miért szüntetnék meg. Ezzel is csak az embereket, gyerekeket büntetnék.
11:05
ja, hát ez sajnos igaz, de azért belegondolok sokszor h basszus hol élünk mi ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!