15 Mrd Ft veszteséget termel a BKV évente - miért nem állnak le?
heyyy
bp-i vagyok, de ha én is megoldom BKV nélkül, akkor más is meg tudja !!
sztem király megoldás, vagyis az egyetlen lenne
A BKV-ből talicskával tolták ki a pénzt. Persze, hogy veszteséget termel. Két dolgot kell csinálni:
1.) Felszámolni a sikkasztást, korrupciót
2.) Elvenni a nyugdíjasoktól, de főleg a külföldi nyugdíjasoktól az ingyen utazást.
Állambácsi szépen ki tudja találni, hogy ki utazhat ingyen, de ennek a költségeit nem fedezi, a BKV-nak kell kigazdálkodni. Az meg végképp abszurd, hogy más országok polgárai is ingyen utazhatnak a magyar tömegközlekedésen.
jaja igazad van, de hát ez is speckó magyar jellegzetesség, szal ne szidjuk a nyugdíjasokat, mert elenyésző az az összeg ahhoz képest amennyit elsikkasztanak, és hát kár külföldiekhez hasonlítani, mert ott meg nem 30 ezer Ft nyugdíjból tengődnek a kisnyugdíjasok, szal sztem nem ez a megoldás
egyszerűen le kell állni két évre, az kapásból 30 Mrd Ft.
mondjuk te dolgozol de azt vesze dészre h nem keresel vele pénzt, hanem még havonta neked kell fizetni 300 ezret azért h dolgozhass. nos mit tennél ? dolgoznál tovább ? ilyen egyszerű ... szal ami veszteséges , azt meg kell szűntetni
Nem lehet leállítani, mert nincsenek Bp-n utak!!
Meg nem is mindenkinek futja kocsira.
És valamin a nyugdíjasoknak is kell melegedni télen, ha nem bírják kifizetni a gázt..
Mellesleg sokkal kevesebb veszteséget termelne, ha nem cserélték volna le a régi buszokat..
Kár volt az a beruházás, nem is értem minek ruháznak be egy veszteséges vállalatba!!
A Bkv mindíg is veszetséges volt mióta gengszterváltás volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!