Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki nem itt él és nem itt...

Aki nem itt él és nem itt adózik, az ne szóljon bele az ország életébe?

Figyelt kérdés

Alaposan megfontolt válaszokat kérek a "Trollok és személyeskedők kíméljenek" jeligének jegyében.

Ezt a kérdés a DK álláspontja ihlette!

2019. máj. 10. 17:40
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
51%

#48, #49-nek:

Ahhoz hogy az általad megfogalmazott összefüggést megértse, ahhoz az kellene hogy levegye a "szemellenzőt".

Ő nem választ vár hanem vitatkozni akar a végtelenségig, mert ez azt az illútiót adja neki hogy az ő álláspontja a helyes.

Én "belementem", sikeresen "lenyomtam", annak ellenére hogy a "megvetett" DK-fajtába tartozom, de még mindig nem veszi észre magát!

Én tudatosítottam magamban, hogy ez az alak reménytelen eset. Annél kiemelkedőbb precedenst nem lehet teremteni amikor egy szélsőségesen megosztó "valaki" (DK) felülkerekedik egy másik, szélsőségesen megosztó "valaki"-n (Fidesz).

2019. máj. 14. 13:40
 52/61 anonim ***** válasza:

#51-vagyok:

Persze evvel nem akarom megsérteni a rám "like"-olókat!

Tudom hogy a like-jaikat a a konkrét válaszokra adták, de ez nem jelenti azt hogy velem, mint DK-ssal értenek egyet!

A válasszal értettek egyet.

2019. máj. 14. 13:46
 53/61 A kérdező kommentje:
Még mindig ott tartunk, hogy Sargentíni mitől renddlkezik több felhatalmazással a határainkon túl élő szavazópolgárokkal szemben?
2019. máj. 14. 15:21
 54/61 anonim ***** válasza:
51%

#52 vagyok:

Szerintem viszont még mindig ott tartunk, hogy:'"Aki nem itt él és nem itt adózik, az ne szóljon bele az ország életébe?"

NE TERELJ!

2019. máj. 14. 15:49
 55/61 anonim ***** válasza:
41%

Itt is megint megy a ferdítés.

Én és sokan mások is arról írtunk hogy ne engedjük meg hogy a nem Magyarországon élő nem itt adót fizetők Magyarország sorsáról szavazzanak és ezek ne döntsenek a mi sorsunkról. Értitek fideszesek?? Azt nem akarjuk hogy szavazzanak. Sargentini nem szavaz Magyarország dolgairól, Magyarország sorsáról, arról hogy melyik párt alakítson kormányt, Sargentinit az EU bízta meg azzal hogy készítsen egy felmérést Magyarországról, a magyar demokrácia állapotáról.

Mégegyszer és utoljára! csak azoknak legyen joga Magyarország sorsáról szavazni és ezzel dönteni akik Magyaroszágon élnek életvitel szerűen, Magyar állampolgárok, itt adóznak, itt fizetik a közterheket. Érted kakukk te is????

2019. máj. 14. 16:11
 56/61 anonim ***** válasza:
63%
Tényleg elég irritáló.
2019. máj. 14. 19:25
 57/61 A kérdező kommentje:

55.(56)

Sargentíni nem itt él, nem itt adózik és szavazott az ország sorsáról.

Mi az, hogy az eu bízta meg? Melyik eu, amelyik nem itt él és nem itt adózik?

Vagy, hogy ti ezt arra a picike kis X -re értitek, amit a szavazófülkében húz be a magyar, aki mondjuk eu-s állampolgár is. És ez beleiilik az egybesült államok vágyába? Ahol mindenki szavazhat bárki életétől, csak a romániai magyar ne szavazzon az itteni magyarok dolgairól...?

Értem én, hogyne érteném!

Tehát, Sargentíni nem itt él, nem itt adózik, de erőltet egy olyan eljárást, ami súlyos beleszólás az itt élők és itt adózók életébe. Mindezt olyanokkal akarja megstavaztatni, akik szintén nem itt élnek, nem itt adóznak. Az eu-s nem itt élő, nem itt adózó magyar pedig semmiről ne szavazzon, ami velünk kapcsolatos....

Érdekes megközelítés ez.... 😄

2019. máj. 14. 19:40
 58/61 anonim ***** válasza:
63%
Neked kakukk még válaszolni sem érdemes mert mindent töröltetsz ami nemfelel meg a te elvakúlt fideszes elgondolásodnak.
2019. máj. 14. 21:13
 59/61 A kérdező kommentje:

58.

Hazudsz! Én nem töröltetek semmit!

Arról nem tehetek, ha a szövegértő olvasás nem megy! 😄 Pedig, kihangsúlyoztam, hogy alaposan megfontolt válaszokat kérek!!!

Arról én nem tehetek, ha ti csak a nem itt élő magyarok, szavazati jogát vonnátok meg, mondván aki nem itt él, nem itt adózik, az ne szóljon bele.

Sargentíni nem itt él, nem itt adózik, szavazik a magyarok életéről. Igaz, hogy ő nem magyar és határozottan rosszat akar az országnak, melyért meg is tesz mindent....

Az európai egybesült államokban pedig mindenki beleszólhat majd, bármely más ország életébe..,

2019. máj. 15. 08:17
 60/61 anonim ***** válasza:
48%

Alapvetően azzal van a gond, hogy az egész szavazósdit az adózáshoz kötik sokan. Mintha azért fizetni kellene, hogy szavazhassunk. Innen is meg lehet közelíteni, csak nem értek egyet vele. Egyébként ha már itt tartunk épp elég sok határon túli költözött vagy fog költözni Magyarországra és ezáltal adózik is, sokan vásárolni járnak át és fizetik az áfát, másoknak pedig rokonai, ismerősei élnek itt akik szintén adóznak. Szóval ha ilyen szigorúan vesszük és csak a hasznot nézzük, akkor Magyarországnak is van haszna az ide költözőkből, pláne most a munkaerőhiány miatt.

Érdekes Romániában például senkinek nem fáj az, hogy szavazhatnak a moldávok, vagy legalábbis nem hallani ekkora ellenkampanyt ellenük, mint itt. Csak mi vagyunk ilyem megosztók.

2019. máj. 15. 11:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!