Aki nem itt él és nem itt adózik, az ne szóljon bele az ország életébe?
Alaposan megfontolt válaszokat kérek a "Trollok és személyeskedők kíméljenek" jeligének jegyében.
Ezt a kérdés a DK álláspontja ihlette!
Ismét #37:
Ha még tényleg nem adtál véleményt, akkor a "dislike"-od nagyon csúnyán le fogja vinni az 57, és 72%-ot!
40!
Mi vaaaan??? Ne terelj!!! 😄😄😄
A kérdésem témája nem a tagok %-a, hanem a nem itt élők és adózók beleszólása az èletünkbe elvének értelmezése!
Egyelőre ott tartunk, hogy balog állásfoglalás szerint, uniós, ám nem itt élő és itt adózó magyar állampolgár szavazatával ne szóljon bele az életünkbe. Ám Sargentini asszonyság azért szólhat bele, rossz szándékkal az életünkbe, mert ő bár, nem itt él és nem itt adózik, de uniós állampolgár....
Gondolom, kérdésemre érkezett válaszok alapján ez a balog álláspont.
Itt te vagy az, aki Sargentini-re, és sok egyéb másra terelt.
Tehát hazudtál.
No komment.
43.
Drága Agyhalott Barátom!
Természetesen én tereltem Sargentinire! Ráadásul előre megfontolt szándékkal! De hogy én hazudtam volna? Miben? Sargentíni itt él és itt adózik, ezáltal neki joga van rosszat akarni az országnak? Nem. Tudom.... Uniós állampolgár, tehát az uniós tagságunk jogán....Értettem én! Elsőre is! De a romániai magyar is uniós állampolgár, akik közül, aki elmegy szavazni, azok többsége szándéka szerint jót akar az országnak, az ne szóljon bele?
Tehát, ott tartunk, hogy én hazudok! De miben? Abban, hogy kérdezek?
Akkor már ki sem térek az Európai Egyesült Államok elképzelésre. Hisz az unióban rajtunk kívül vannak még vagy 490 millióan, akik szintén nem itt élnek, nem itt adóznak. Ők beleszólhatnsk? Ja? Tudom.... Akkor majd bele, hisz mi (is) a közösbe adózunk..,, És a romániai magyar is... Ja? Hogy ő akkor se szóljon bele, hogy mi hogy élünk? Értem én ezt is! Csak nem értek egyet vele! Megmondom őszintén, ritka nagy gazemberek vagytok! Ha az elveiteket hirdetitek, tartsatok is ki mellette!
Így bizony.
Ne kapjon szavazati jogot ajándékba aki nem itt él és adózik, vagy mondjon le a másik állampolgársáról.
#43 vagyok:
Ismét vártam egy napot. A százalékok mozdulatlanok, és ha figyelmesen végignézed a százalékok alakulását a válaszoknál, akkor nem igazán lehetsz büszke az álláspontodra!
Elkélne már nálad egy kis önkritika! Bár nagyon sok DK-ellenes van a válaszolók között, de nagyon úgy tűnik hogy inkább nyomtak rám "like"-ot mint rád!
Bújj el!
46.
Értsd már meg, hogy veled ellentétben nem érdekel, hogy kinek tetszik, kinek nem a valóság!!!! 😄
Tény, hogy ha határon túli magyartól van szó, arra azt mondjátok, ne menjen szavazni, mert nem itt él, nem itt adózik! Még akkor is érvényes ez az elv, ha uniós állampolgár. Bezzeg Sargentíninek tapsoltok, megszavazzák képviselőitek, mivel rosszat akar az orszàgnak. De neki lehet, mert a szándékai számítanak, nem az itt élése, itt adózása!
😄
#46 vagyok:
Ne fárszz már a Sargentini-s zagyvaságaiddal.
Majd akkor szólj ha meg tudod a mondandódat úgy fogalmazni, hogy abban vagy ok-okozati összefüggések legyenek, vagy a hasonlataid ne "sántítsanak".
Olyan hosszú amiket leírsz, mint amilyen kék a tenger!
Kb: ennyi értelem van a szövegeidben.
Te és a Sargentini is szavaz a magyar országgyűlési választásokon? :-D
Pontosítsunk, aki nem itt él és adózik az ne kapjon beleszólást a magyar törvényhozás munkájába, ne legyen választó és választható.
(kakukkmaca egész trollkodását le lehetett volna ezzel lőni még korábban)
49.
1., A "trollkodás" kifejezés jelenését illene ismerni! (Ha valaki nem ismeri, az nem baj, de akkor ne oktasson másokat, számára ismeretlen témakörből!!!!)
2. (Ez az 1. pontból következik!) A kérdésem nem az országgyűlési választásokra vonatkozott, hanem a szlogenre: mi szerint "aki nem ii él, nem itt adózik, az ne szóljon bele az itt élők életébe" És ne magyarázz semnit!!! A kérdésben kifejezetten kértem az alaposan megfontolt válaszadást!!! (Ha nem hiszed, értelmeztesd hiteles magyar-balog tolmáccsal!)
3. Nem azt kérdeztem, hogy ti kit tartotok hiteles és rosszindulatú beleszólónak, hanem arra voltam kíváncsi, hogy magatokra kötelező érvényűnek tartjátok-e a saját magatok által hirdetett elveket?
4. Állítólag, ti, európai egyesült államokat szeretnétek, ahol bárki beleszólhat bárki életébe... Jól hangzik! Akkor miért nem örülsz neki kicsiben???? Amikor a magyar nemzet összes tagja beleszólhat az itt élő magyarok életébe????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!