Csak és kizárólag az szóljon bele az ország dolgaiba aki életvitelszerűen itt él itt dolgozik itt adózik. ez így helyes.
2019. máj. 10. 17:46
3/61 anonim válasza:
Ne.
2019. máj. 10. 17:49
4/61 anonim válasza:
Pontosan, ha nem ide adózik, akkor ne szóljon bele. Bár én azt is támogatnám hogy aki huzamosabb ideig, önhibájából nem dolgozik(munkakerülő, zsinórban gyes-re szülő, feketén dolgozó stb), tehát nem ad érdemben semmit az országnak az ne is dönthessen a sorsunkról.
2019. máj. 10. 17:50
5/61 anonim válasza:
Hát nehéz kérdés, nem igazán lehet igazságot tenni, mert több aspektusa van a kérdésnek. Először is, azoknak akik pont az ország élhetetlensége miatt kényszerültek külföldre élni, azoknak lehet lenne bele szólásuk, mert ha valami pozitív tendencia indulna el az országba, akkor lehet szeretnének vissza jönni. Azoknak, a szomszédos országbeli magyaroknak, akik nem szándékszanak itt élni, csak a zsák krumpliért meg a jópofizásért átjönnek szavazni, azoknak nem biztos hogy kéne beleszólásuk legyen.
2019. máj. 10. 17:51
6/61 anonim válasza:
Ez csak bürokratikus katyvasz. A magyar állampolgársághoz jár a felelősség és a jog, többek között arra, hogy szavazzunk. Minek akkor még egy kritérium? Az állampolgárság pont ezért van.
Csak azt már nem merik meglépni, hogy az állampolgárságot elvegyék a külhoni magyaroktól, mondjuk megadni se akarták...
2019. máj. 10. 17:51
7/61 A kérdező kommentje:
Elnézést!
Az kimaradt a kérdésből, hogy az mszp párttagságának és szavazóbázisának nagy része is egyetért ezzel az elvvel!
2019. máj. 10. 17:52
8/61 anonim válasza:
17:52: és akkor mi van?
Aki nem itt él, és nem itt adózik, az ne szóljon bele az ország életébe. Pont.
2019. máj. 10. 18:00
9/61 anonim válasza:
Na szép, szerintem tök logikus összeszedett választ írtam, erre kapok rá a 0%-ot, csak mert valamelyik fantikus szavazótábornak nem tetszett. Nem is érdemes hsz-t írni ebbe a topicba...
2019. máj. 10. 18:05
10/61 anonim válasza:
18:05: túlbonyolítottad szerintem. :)
Tőlem kaptál most egy részben hasznost, ne állj 0 %-on. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!