Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki nem itt él és nem itt...

Aki nem itt él és nem itt adózik, az ne szóljon bele az ország életébe?

Figyelt kérdés

Alaposan megfontolt válaszokat kérek a "Trollok és személyeskedők kíméljenek" jeligének jegyében.

Ezt a kérdés a DK álláspontja ihlette!

2019. máj. 10. 17:40
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 A kérdező kommentje:

29.

Én azt értem, hogy Sargentini uniós képviselő! De nem itt él, nem itt adózik és az ország életét befolyásoló döntést erőltet. A Dk és a szocik támogatják! Miért? Ha nem itt él és nem itt adózik! Ez most alapelv, vagy vannak kivételek, mert valamiféle magyarázatot előrángattok és akkor nemcsak eltűritek, hanem örültök is neki?

Nézd csak meg az első néhány határozott választ!!!!

2019. máj. 10. 22:36
 32/61 anonim ***** válasza:
80%

Nem megy a logika, én hülye meg más kérdésnél még magyaráztam is neked, de egy nagy marha voltam. :-D

Szóval trollok kedvéért, Hollandia az EU része, ergo itt adózik az EU-ban, lévén ugye uniós jelentésről volt szó, amibe mint holland adózó teljes joga van beleszólni.

2019. máj. 10. 23:06
 33/61 A kérdező kommentje:

32!!!

Megy a logika!!!!

A romániai magyar, aki nem itt él, és nem itt adózik, az is uniós állampolgár! Sargentinivel ellentétben, bónuszként még magyar állampolgárok!!!! Tőlük pedig elvennétek a szavazati jogot???

Vagy volt itt olyan válasz is, hogy attól is elvennék, aki itt élt, de kiment az unióba mosogatni... Tőlük miért?

Ők miért nem voksolhatnának, ha Sargentininek lehet egy -országra káros- döntést erőltetni?

2019. máj. 10. 23:25
 34/61 anonim ***** válasza:
44%

Így van ne szóljon bele.

Én se megyek Romániába,Ukrajnába,Szlovákiába,Szerbiába,stb. szavazni.

2019. máj. 11. 01:32
 35/61 anonim ***** válasza:
De a magyarok életébe mégis beleszóltok! Holott máskor azt rikácsoljátok, hogy nem is vagytok azok..... Ha nem szavazhatnának a külhoniak akkor is buknának a főnökeitek.
2019. máj. 11. 07:49
 36/61 A kérdező kommentje:

Jelentem, az agyhalállal nincs mit kezdeni! (De a pavlovi reflex az viszont kivàllóan működik!!!)

😄😉😄

A kérdésem az volt, hogy aki nem itt él, nem itt dolgozik, az beleszólhat-e az ország életébe? Ugye az elején is egyértelmű volt a balog álláspont. Aztán felhoztam a Sargentini kártékonyságát. Erre próbálták azzal, hogy bár nem itt él, nem itt adózik, de valójában igen, mert ő is uniós, meg mi is.... Aztán előjöttem a szavazati joggal, pl. romániai magyaréval.... És láss csodát! Az ne szavazzon titkosan, mert nem itt él! (34.)

😄

2019. máj. 11. 08:11
 37/61 anonim ***** válasza:
46%

#25, #26-nak azaz kérdezőnek:

Kivártam kicsit, hogy lássam, hogyan alakul a százalékom.

Ugye tudod, hogy a te "szavazatod" befolyásolja legnagyobb mértékben a %-ot? Gondolom hogy vagy nem szavaztál, vagy "dislike"-oltál.

Ehhez képest megnyugtató az 57%, és 72%, amiket kaptam!

2019. máj. 11. 16:03
 38/61 anonim ***** válasza:
100%

A nyugdíjasok, munkanélküliek sem fizetnek adót, az ő választójogukat is elvennéd?

A külföldön élő magyaroknak sem mindegy, hogy milyen kormány van hatalmon Magyarországon, képviseli-e az ő érdekeiket.

2019. máj. 11. 17:01
 39/61 A kérdező kommentje:

37.

Nem szoktam lehúzni senkit!

Az általam helyesnek ítélt választ is ritkán értékelem. A saját százalékom, csak annyiban érdekel, hogy itt, ebben a társaságban a hiúságom a 25-28%-al meg lenne elégedve. (Ezt már többször is említettem.) Viszont, ritkán vagyok hiú.

2019. máj. 11. 17:13
 40/61 anonim ***** válasza:
7%

#37-vagyok:

Én pedig őszíntén megmondom neked, hogy qrvára hidegen hagy a százalékom!

Én csak arra voltam kíváncsi, hogy mivel a #26-os kommenteddel lefikáztál és fidesz propagandát nyomtál, a többiek hogyan viszonyulnak a véleményedhez!

Hát, nem igazán osztották!

Idézlek:"Nem szoktam lehúzni senkit!"

Én meg vagy elhiszem ezt, vagy nem! Nagyon egyszerűen bebizonyíthatod! "HÚZZ LE"!

Ha hazudtál "barátom", akkor ez nem fog menni!

Lássuk a medvét!

2019. máj. 11. 20:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!