Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van olyan akinek pozitívan...

Van olyan akinek pozitívan változott a Gyurcsány Ferencről alkotott véleménye 2010 után?

Figyelt kérdés
Ellenzéki szavazók közül. Nem arra gondolok, hogy pártfan lett, csak hogy már máshogy látja valaki. Nekem például a mostani rendszerből nézve szimpatikus az öszödi beszéd ami miatt megutálta az ország. A másik nagy ellenszenvet kiváltó álláspontjában bár nem pont azzal a forgatókönyvvel de bebizonyította az idő(és a Fidesz), hogy maximálisan igaza volt, a határontúli állampolgársággal durván és törvénytelenül visszaél a kormány a határon belüli magyarok kárára.
2019. ápr. 17. 16:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Gyurcsány is és Orbán is megosztja a nemzetet és ezzel gyengíti az országot - tehát hulladék mindkettő!
2019. ápr. 17. 22:20
 12/17 anonim ***** válasza:
32%

Hát amikor ő volt a miniszterelnök, akkor tiszta szívemből gyűlöltem őt, mostmár inkább csak röhögök rajta, van néhány nagyon vicces beszólása. Szomorú vagy sem, de úgy gondolom, hogy a baloldali ellenzéknek továbbra is ő a "legkarizmatikusabb" figurája, ha lehet ezt a kifejezést egyáltalán Gyurcsányra alkalmazni.

Hogy a kérdésed/hozzászólásod másik részére is reflektáljak, azt elmondanád nekem, hogy a Fidesz hogyan is élt vissza pontosan a határontúliak állampolgárságával? Nem a Gyurcsány véleménye (az úgy nagyjából megvan anélkül is, hogy utánanéznék) hanem a tied érdekel.

2019. ápr. 18. 08:32
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
az én véleményem történetesen negatívan változott róla 2010 után. Előtte töredék annyi bajom sem volt vele, mint szövegértésben levitézlett honfitársaimnak.
2019. ápr. 18. 11:03
 14/17 A kérdező kommentje:

Többen kérdezték milyen visszaélésekre gondolok, mintha nem egy országban élnék vagy a google csak nekem dobna ki találatokat. A külföldi bűnözőknek adott állampolgárságra, az igazságtalanul folyósított nyugdíjakra és a választási csalásokra gondolok természetesen és a nekik alkotott választási környezet visszásságaira és a visszaélésekre.

A határontúliak részére lehetővé tett személyazonosság ellenőrzését mellőző, levélben szavazás alapjaiban sérti az egyenlő választójogot és diszkriminálja a határon belüli és külföldön tartózkodó magyarokat és nem is létezhetne ha volna még autonóm alkotmánybíróságunk. Míg határontúliként levélben akárki nevében szavazhatnak addig konkrét esetekben nem ment ki a mozgóurna határon belül élő magyarokhoz akik így nem élhettek a szavazati jogukkal, szemben egy határontúlival. De ide tartozik a magyarsággal köszönő viszonyban nem levő külföldiek sőt bűnöző külföldiek állampolgárságban részesítése, csak azért, hogy több szavazatot lejmoljon a Fidesz. A törvénytelen és tömeges magyar lakcímekre bejelentésekről, duplán szavaztatásról! A halott emberek nevében szavazásról. És mindezért még mi fizetünk keményen közpénzzel, mert a milliárdos egyházi meg futballklub támogatások meg a nyugdíjak kellenek a szavazói kedv fenntartására!

A google pedig mindenkinek működik:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Stb...

2019. ápr. 18. 14:00
 15/17 anonim ***** válasza:
43%

"De az, aki a határon túli magyarok megítélése és a a mostani migráns politikai hitvallásával egyetért, az már ön- és közveszélyes!!!!"

Mesélj, mit tudsz a migráns politikai hitvallásäról?

Figyeld a kérdést: nem az érdekel, hogy te mit hiszel, hanem mit tudsz róla?

"2004-ben 27 millió román elözönlésével riogatott!"

Bocs, azt azért nem ártana szem előtt tartani, hogy állampolgárságot osztogatni egy kicsit más fajsúlyú sztori.

" Akkor még azzal, hogy elveszik majd a munkánkat..."

Aztán most meg plakátokon hirdettük, hogy ha Magyarországra jössz...magyarul. országon belül...

2019. ápr. 18. 15:31
 16/17 anonim ***** válasza:
21%

ma 14:00

Ez nem konkrét indok, ezzel az erővel nem értem miért nem akadékoskodsz a parlamentben lévő lettős állampolgárok ellen is, a degenerált koalíció főbohócaival együtt. Csak mert amikor a néhai (szélső)jobbos jobbik felvetette ezt a kérdést akkor hangosan ordítoztatok, tiltakoztatok.

Ebből látszik, hogy az "indokokat" csak akkor hangoztatjátok ha a külhoniak ellen lehet hőbörögni, uszulni. Ezért is nem lesztek komoly tényezők, ahogy kormányzóképesek sem. Jobbos és még sok balos szemszögből is hányingerkeltő banda vagytok, nem is értem, hogy fordulhat az is meg egyesek fejében, hogy a gyurcsányotok mégegyszer kormányra kerüljön! Aki már a regnálása idején tudatánál volt az érdekes módon nem nagyon sírja vissza, pár kirívó esetet kivéve, vagy aki akkor tollasodott meg.

2019. ápr. 18. 17:30
 17/17 anonim ***** válasza:
39%
látom, beragadt a piros gomb...biztos azért nem sikerült érvet idekarmolni...🤔
2019. ápr. 18. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!