Honnan van sok kormánypárti képviselőnek luxus villája, ha 2010 előtt nem is volt?
2010 előtt nem volt nekik? Ne legyél már ennyire fogyatékos. Aki a parlamentben ül és hozza a törvényeket szerinted ugyanolyan impotens szerencsétlen mint az aki 8 osztállyal gürizik egy gyárban?
Meg van a magukhoz való eszük és akinek igénye van rá az elég jól meg tudja magát szedni a komoly politikában.
(amúgy meg én is milliomos vagyok pedig még soha nem kerestem egy hónapban többet mint nettó 200 ezer)
Nézd már meg a vagyonnyilatkozatokat.
Hol látsz te ott milliárdokat ? Egy 8. Emeleti tömblakás fele, meg egy 10 éves autó. Ilyeneket lehet olvasni. Esetleg 700 ezer forint megtakaritás. Csóró ez mind.
De a barátaik és a rokonaik azok igen gazdagok.
Keresnem kéne egy politikust. Ha a barátom lesz nekem is lesz esélyem egy két milliárdra ?
Nagyon fiatal vagy még! Különben felsorolásba tetted volna még az Orbán papát is a bányász cégével és a többivel. A first lady is elég szépen nyerte a pályázatokat, és nem kevés tulajdona van a nevén. A "fisrt girl" is elég előkelő a "first vej"-jel együtt. Mészárost is kihagytad a sorból....
Egyébként lehet, hogy arról van szó, hogy - ahogy én is, ők is kaptak egy levelet, hogy Bill Gates szétosztaná a vagyonát az emberek között. Én spambe nyomtam, és nem foglalkoztam vele többet, de lehet, hogy Kósáék igen, és abból gazdagodtak meg, hogy a hír igaznak bizonyult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!