Miért nem bírnak a kormánypárti politikusok puritán közszolgának lenni arra az időre (pár év) amíg megbizatásban vannak?
Miért nem bírják visszatartani magukat a kormánypárti politikusok hogy ne luxusszállodákban szálljanak meg, ne helikopteren közlekedjenek, ne milliós öltönyökbe járjanak és több százezres táskát hordjanak?
Az egyszerű bérbőlélők persze hogy felháborodnak a dőzsölésen.
Főleg úgy hogy a hivatalos fizetésük alapján ezek a politikusok nem engedhetnék ezt a luxust meg maguknak.
Miért nem lehet arra a 4 vagy 8 X évre puritán közszolgának lenni?
Az összes politikus drága öltönyökben jár amúgy
Ha a politikusok nem öltönyben jelennének meg akkor szerintem meg minden féle parasztnak elmondanák őket ahogy a magyar embereket ismerem
"Az egyszerű bérbőlélők persze hogy felháborodnak a dőzsölésen."
Na ezért hibádzik a "demokrácia". Az "egyszerű bérbőlélők" háborognak, ha valaki jobban él náluk. Helyükre kell tenni őket, hogy ne hőzöngjenek, hanem a dolgukkal törődjenek.
A mindenkori kormánypárti politikusoktól puritánságot elvárni igen egyszerű gondolkodásra vall. Miért nem akarsz egyből átlagfizetést adni nekik - de lehet, hogy a minimálbér még jobb volna. Tetszene az "egyszerű bérbőlélők"-nek. Igaz, hogy attól kezdve a középszerű, vagy a minimális emberek kerülnének a hatalom csúcsaira. Csúcs volna!
Mert a magyar kiröhögi a puritán embert.
Én is elég puritán vagyok és engem is ki szoktak röhögni érte.
Hiába, ez egy ilyen nép.
Én nem tudom hogy korábban olyan nagyon kirívó dolgok lettek volna pl. Antall József vagy Horn Gyula esetében.
De kb. úgy gondolom a puritánságot mint ők ahogy vezettek.
Tehát hogy ne a helikopterezés és a táska meg öltöny legyen a napirenden. Hanem ahogy kormányoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!