470. 000 ft-ot kevesel egy kormánypárti képviselő?
2017. máj. 2. 13:44
1/8 Koplárovics Béci válasza:
Tudod te, hogy milyen sokba kerül azt a vastag arcbőrt fenntartani?!?!?
2/8 anonim válasza:
Ha azt nézed, hogy Írországban annyi a minimálbér, akkor kevés. Ha azt nézed, hogy vannak itthon emberek akik 47 ezerből (vagy kevesebből) kell, hogy megéljenek, akkor felháborítóan sok. De azt így kimondani, hogy nem lehet megélni havi félmillióból, az elég "viccesen" hangzik, mikor még az átlag magyar is jó esetben 150-ből van meg havonta...
3/8 anonim válasza:
Azért mert irigy hogy más hozzáhasonló képviselő többet tud elsikkasztani.Ha X 1milliót kap ő miért ne kaphatna 1millió 2 forintot alapon
4/8 anonim válasza:
Amellett, hogy ezek a szavazó gépek semmit nem érdemelnének, én például nem vállalnám 470 nettóért, mert ha komolyan dolgoznék, akkor kevés ahhoz képest, ha meg én is olyan szavazó droid lennék, mint ezek, akkor a tükörbe nem tudnék nézni.
5/8 anonim válasza:
Menjen el dolgozni a versenyszférába!
6/8 anonim válasza:
Teljes joggal, ennél azért több jár egy gerinc eltávolításért.
7/8 anonim válasza:
Plagizáló Scmidt Pál szerint ami jár az jár
8/8 anonim válasza:
A probléma nem ezzel van. Szerintem ez nem is olyan sok pénz. Én ott látom a gondokat, hogy még benne van egy halom bizottságban meg nem tudom én minek a felügyelő bizottsági tagja tagja. Ha még államtitkár vagy miniszter akkor ugye még külön fizetés. Szóval ez az összeg csak egy alap ennél többszörösét keresik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!