Van olyan akinek pozitívan változott a Gyurcsány Ferencről alkotott véleménye 2010 után?
Te azért teszel fel kérdést, hogy annak örve alatt idehányhasd a baromságaidat!
Gyurcsányról az ország 98%-ának meg van a véleménye, a normális ellenzékieket is beleértve.
Fideszesként mondom neked, hogy a közutálata tényleg a Fidesz malmára hajtja a vizet.
De te csak szimpatizálj ezzel a barommal, magadról állítod ki a bizonyítványt!
Hogy a böszme-beszédet ki milyennek ítélte most és régen azt gusztusa válogatja.
De az, aki a határon túli magyarok megítélése és a a mostani migráns politikai hitvallásával egyetért, az már ön- és közveszélyes!!!!
2004-ben 27 millió román elözönlésével riogatott! Akkor még azzal, hogy elveszik majd a munkánkat.... Most pedig az a szarember nála, aki nem rartja el az idegeneket. (Igaz... Az a javára mondható, hogy azzal nem idegesített minket, hogy ezek a jöttmentek majd helyettünk akarnak dolgozni.... Vagy, hogy egyáltalán dolgozni akarnak.)
Éspedig?
Arra gondolsz, hogy:
- nem letagadott, majd sorzatban megvalósított gázáremelés van, hanem rezsicsökkentés?
- nem vízágyúztatja, kardlapoztatja a népet?
- 3 gyerrkes család (esetleg) nem fizet szja-t?
- vagy, hogy nincsenek nsp sokig, hetekig tartó sztrájkok, útlezárások? Stb...
Nem tudom, hogy mi pozitív dolgot csinált 2010 után. Semmit, folytatja amit előtte.
Abban sem vagyok biztos, hogy pont egyvalami miatt utálták volna meg, De ha igen, az inkább a tüntetőkkel való elbánásával kapcsolatban lehetett, nem mással.
Hogyan is él vissza a kormány a határontúliak állampolgárságával? Főleg törvénytelenül, szerinted.
Nem voltam tul jo velemenyrol Gyurcsanyrol es a kormanyzasarol, pedig eleinte szimpatikus volt (ra is szavaztunk) aztan persze nagy csakodas volt. 2010ben azt gondoltuk hogy orbanek azert jobban fogjak csinalni (bar nem szavaztunk rajuk) most igy 9 ev elteltevel azt kell mondjam meg Gyurcsanytol is sokkal rosszabbak, es ez egy eleg komoly teljesitmeny.
Tovabbra sem lett Gyurcsany a kedvencem es szerintem az ellenzek sikerenek a legnagyobb gatja a szemelye de pozitivabban itelem meg mint 9 evvel ezelott, valamint a rossz kormanyzasat is pozitivabban itelem meg.
Ettol fuggetlenul velemenyem szerint mindketto rossz miniszterelnok es leginkabb annak orulnek ha egyik sem jutna a hatalom kozelebe. De egyebkent Gyurcsany kivalasaval az mszp meg egy sokkal vallalhatobb part lett szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!