Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Nemzeti Keresztyén Konzervat...

A Nemzeti Keresztyén Konzervatív világnézet erkölcse szerint tabu a szexualitás és a nemi témák?

Figyelt kérdés
Megengedett ilyenekről beszélgetni, vagy nem illendő és erkölcstelen?
2019. ápr. 5. 19:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
38%
A kocsmában megengedett, meg a haverok közt. De a felszínen szentfazékságot kell mutatni!
2019. ápr. 5. 19:31
 2/13 anonim ***** válasza:
83%
Ne etessétek a trollt!
2019. ápr. 5. 19:35
 3/13 mindentudó99 ***** válasza:
63%
2019. ápr. 5. 19:36
 4/13 anonim válasza:
45%

Nem, pont hogy ezen világnézet kezeli helyén és normálisan a szexualitást, ahogy kezeli az emberiség már többezer éve:

Nem nyilvánosan kell kitárgyalni ilyen dolgokat, meg nem azt elvárni, hogy pl. a templomban legyen szó ilyenekről, hanem beszéljenek róla a párok egymás között, elmegy viccelődésként részeg matrózok között kocsmázás közben stb. de nem egyéb élethelyzetekre való téma.

Pont, hogy az amerikai balliberális SJW világnézet áll betegesen a szexualitáshoz: Hacsak nem pánszexuális transznemű orgiákról van szó, akkor már nem is érdekes a téma, ha valaki olyan dolgot mond ami a mai libsik szerint éppen megerőszakolásnak vagy pedofíliának számít, (általában havonta változtatják értékrendjüket) már rohanni kell az illetőt feljelenteni a rendőrségen.

2019. ápr. 5. 19:47
 5/13 anonim ***** válasza:
40%

Miattam ne haljon éhen egy troll se, hátha jól lakik az előző is.

Beszélni bizony nem szabad erről, mert nem illendőek a parázna gondolok.

Egymás érintése nincs házasság előtt! Ha már asszony és férj, csak akkor. Úgy megy, hogy az asszonyokon mindig nyakig blúz és hét réteg szoknya, fejkendő kell majd legyen. Egyszer hál a pár. Semmi mezítelenkedés, az asszony csak félre hajtja a szoknyáját, mint a hét réteget, hálnak, egy perc múlva az asszony visszahajtja a hét réteg szoknyát. A gyerek megfogant. Legközelebb csak akkor hálnak ismént, amikor újabb gyereket szeretnének. Mert hiábavalóan nem hál egy jó keresztény. Idejük gyerekneveléssel és nemzetükért és jó vezetőinkért végzett önfeláldozó munkával telik.

2019. ápr. 5. 20:03
 6/13 A kérdező kommentje:
#5 Én is így gondolom, bár az első mondatodat nem értem.
2019. ápr. 5. 20:06
 7/13 anonim ***** válasza:
43%

Beszélni bizony nem szabad erről, mert nem illendőek a parázna gondolatok.

Csak a mobil billentyűzete átjavította.

2019. ápr. 5. 20:12
 8/13 anonim ***** válasza:
49%

"amerikai balliberális SJW világnézet áll betegesen a szexualitáshoz"

Tehát ha jól értem, Trump a követendő példa? :D

2019. ápr. 5. 20:22
 9/13 A kérdező kommentje:

"Miattam ne haljon éhen egy troll se, hátha jól lakik az előző is."

Erre gondoltam.

2019. ápr. 5. 20:56
 10/13 anonim ***** válasza:
79%

Már van nemzeti kereszténség is?

Miben különbözik a nemzetközitől?

2019. ápr. 5. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!