Amikor az emberek bizonyos része 3 műszakban dolgozik,kit érdekel 1 óra?
Nem emiatt borul fel az életritmusod,hanem az éjszakázástól,és attól,hogy össze-vissza élsz.
2019. márc. 31. 13:42
4/53 anonim válasza:
Engem nagyon zavart, amikor a tesómnak babája lett nekik okozott gondot a pici miatt.
2019. márc. 31. 13:59
5/53 anonim válasza:
Szerintem ez az első olyan tél után fog kiderülni, melyet a nyári időszámításban töltünk.
2019. márc. 31. 14:00
6/53 anonim válasza:
Aki szerint a nyárit kell megtartani az hülye, ne is haragudj. Mi a problémátok? Ha téli marad, akkor nyáron kb. 8 óra felé megy le a nap, 9 körül sötét lesz. Mit akarsz még? Gondolom szeretni fogod makd mikor télen fél kilenckor kel végre fel a nap.
2019. márc. 31. 14:05
7/53 anonim válasza:
Pont nem érdekel melyik lesz a nyerő, csak töröljék el. Ugyanannyi érv van az egyik, mint a másik mellett,
2019. márc. 31. 14:08
8/53 anonim válasza:
Délelőtt felőlem 10 óráig is sötét lehet, értelmes dolgokat úgy is munka után csinál az ember.
2019. márc. 31. 14:18
9/53 anonim válasza:
Amúgy is délutános vagyok, mire hazaérek már rég lenn van a nap. Jó, hogy eltörlik, de GMT+2-vel jobban járnánk.
2019. márc. 31. 15:01
10/53 anonim válasza:
Helyes hogy eltörlik, már rég nem szolgálta az eredeti célját, csak felesleges nyűg volt.
Viszont a télit jobb lenne megtartani. Télen sokkal többet jelent a korábbi világos, mint nyáron a későbbi sötét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!