Miért baj, ha én ebben az országban jól érzem magam?
Figyelt kérdés
2019. márc. 26. 14:22
11/15 anonim válasza:
Minden országban vannak olyanok akik jól érzik magukat és vannak akik nem. A kormány feladata az lenne, hogy minél több állampolgár érezze jól magát, nemre korra vallásra politikai nézetre egészségi állapotra gyermekvállalási kedvre kedvenc sportágra tekintet nélkül.
Ez sajnos itt nem valósul meg teljes mértékben. Öröm lenne azt hallani, hogy minél több ember érezné jól magát és nem gondolkodna,a fiatalok jelentős része sem a kivándorláson.
12/15 anonim válasza:
Akkor te nagyon szemellenzővel élheted az életedet,vagy olyan körökben mozogsz,ahová az átlag emberek nem jutnak be.
13/15 anonim válasza:
Én sem értem egyeseknek mi a problémája ezzel. Akinek meg nem tetszik az megteheti, hogy kivándorol, ilyen egyszerű.
14/15 anonim válasza:
Azt hiszem lenne kétségbeesés a kormányoldalon ha mindenki kivándorolna aki nem érzi jól magát itt.
15/15 anonim válasza:
Ne foglalkozz mások véleményével. Ha te jól érzed magad, akkor nincs baj. Nem szeretem a jelenlegi kormányt és sok döntésükkel nem értek egyet, de én is jól érzem magam az országban. Nem is akarnék kimenni külföldre, mert itt a családom itt vannak a barátaim és a jelenlegi munkámatbis szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!