Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Miért van az, hogy ebben az...

Miért van az, hogy ebben az országban kevésbé érzem jól magam?

Figyelt kérdés
Nyáron 1,5 hónapot az ukrán haveromnál töltöttem és hogy mondjam.. Valahogy sokkal jobban éreztem magam ott. Nem tudom teljesen megmagyarázni miért, csak amikor jöttem haza azt éreztem, hogy ezt nem szeretném. Kicsit valahogy érdekesebbnek találtam azt az országot, meg ő konkrétan egész szép helyen lakik. Jó, lehet az is közbeszól, hogy én egy kisebb városból származom, míg ő egy sokkal nagyobból.
2016. szept. 16. 14:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Ennyi idő alatt ezt szerintem nem lehet felmérni. Más turistaként tölteni egy időt valahol, és más annak a helynek minden gondját-nyűgjét, ami téged ér, nyakadba venni.

Inkább az lehet, hogy valami nyomaszt az itteni életedben, ami alól odakint felszabadultál.

2016. szept. 16. 14:42
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk mert az ukrán barátodnál voltál. Egy baráttal alapból jól érzi magát az ember. Aztán meg az újdonság varázsa is ott van.
2016. szept. 16. 15:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Valószínű hogy itthon kevésbé érzed szabadnak magad. Kivéve az érintetlen természetben ahol csak magad vagy, ott valószínű épp olyan jól érzed magad mint külföldön szoktad.

Itthon leginkább kétféle érzésed lehet:

1. Az emberek rabszolgaként rohangálnak és parancsokat teljesítenek mint valami laktanyában a katonák.

2. Vagy téged akarnak rabszolgájuknak. Például ha ráérősen sétálsz akkor egy idegen elkezd a munkáról és csekkfizetésekről beszélni. Vagy inkább kifejezni azt hogy légy te is rabszolga mint ő. Vagy látsz egy havi 20 % extra kamatot ígérő Quaestor féle újabb szélhámosságot. Vagy ha a hazai érintetlen természetben futsz össze mégis valakivel, akár szegénnyel, akkor a második mondata arról fogy szólni hogy kiváló befektetési lehetőséget ajánl neked amiben ő nyer te meg szívsz.

Megértelek hogy itthon nem érzed jól magad. Külföldön nem néznek sem vadnak sem vadásznak hanem szabad embernek.

2016. szept. 16. 15:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Van egy 3. lehetőség is a bosszantásodra idehaza, ha valaki sem nem rabszolga és nem is rabszolgatartó az meg zombiként megáll előtted és ahhoz túl szélesnek tűnik hogy megkerüld, ahhoz meg hogy árugorjad ahhoz meg túl magas. És lehetőleg ott szobrozik le előtted ahol legjobban bosszanthat és ahol a legtöbb embert bosszanthat, például felszáll a buszra és megáll az ajtóban hogy a többi hadd fagyjon meg télen és ne tudjon tőle felszállni.
2016. szept. 16. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!