Melyik országban kevésbé telített a kozmetikus fodrász szakma?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 7. 21:06
1/5 anonim válasza:
Hát én éltem kint New Yorkban. Jelenleg Angliában élek és mind két helyen egymás hegyén-hátán vannak fodrászok, kozmetikusok.. A barátnőim sem panaszkodnak hogy nem találnak szépségszalont, ők is minden sarkon lévőbe bemehetnének..Az egyik Franciaországban Marseille-ben míg a másik Ausztráliában Sidney-ben él..
Szóval ez az egyik olyan szakma amit a világon mindenhol megtalálsz és még keresgélned sem kell..
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm és melyik az ami kevésbé telített ?mondjuk cukrász ,szakács?
2013. ápr. 7. 21:12
4/5 anonim válasza:
első vagyok..
Itt kint ha vannak ismerőseid, és elég sok akkor ki tudsz alakítani egy mobil fodrászt..De ehhez tényleg sok ismerős kell hogy meg is élj belőle..
Szakácsként, cukrászként mindig akad meló..
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi :)
2013. ápr. 7. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!