Arra hogy valaki magyar miért kellene büszkének lenni?
"Ez nem egészen így van, mivel értünk is küzdöttek."
Nem is ismertek minket.
"Nekik köszönheted hogy most magyarul beszélgetsz!"
És ha nem magyarul beszélnék, akkor mi lenne? Dédnagyanyám alig tudott magyarul, szinte csak szlovákul beszélt. És akkor mi van? Több, mint 7,5 milliárd ember él a Földön, akik nem magyarul beszélnek. Ők alsóbbrendűek?
"Az a holdkóros akiben semmilyen hála nincs, semmilyen szeretet a hazája illetve az őseink iránt!"
Nem, az a holdkóros, aki egy fantáziavilágban él.
"Nem is ismertek minket."
A hazánkért harcoltak, így értünk is. Ha jól tudom te is magyar vagy, nem pedig román.
"És ha nem magyarul beszélnék, akkor mi lenne? Dédnagyanyám alig tudott magyarul, szinte csak szlovákul beszélt. És akkor mi van? Több, mint 7,5 milliárd ember él a Földön, akik nem magyarul beszélnek. Ők alsóbbrendűek?"
Szégyellem magam helyetted is, mivel neked semmit sem jelent a magyar nyelv. Semmit sem jelent, hogy hányan adták életüket hogy itt lehess, hogy beszélhess magyarul. Minden nyelv érték így a magyar is, de számomra mivel magyar vagyok ez az egyik legértékesebb!
"Nem, az a holdkóros, aki egy fantáziavilágban él."
Te beszélsz? Te nem is érdemled meg hogy magyar legyél!
Le lehet pontozni mint eddig is, ez is csak azt bizonyítja hogy semmilyen tisztelet nincs bennetek, semmi iránt!
Nem nézek le senkit sem, csak szeretem a saját nyelvem ennyi! De minden nyelv számomra egy érték. :))
Ha valaki észrevenné igen másik eszközről írtam és elfelejtettem átjelentkezni. Ciki...
Az intel processzor amitől megy a géped az is magyar találmány.
Bárki büszke lehet saját eredményeire.
Az, hogy ki milyen nációnak tagja, hova született, nem saját érdeme.
.
Europa egyre jobban megutálja a magyart.
Ez vezetőink saját eredménye, megfeszített munkájuk gyümölcse, erre érdemes büszkének lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!