Büszkének kell lennem arra, hogy magyar vagyok?
Figyelt kérdés
Sosem értettem ezt. Hogy lehet valaki valamire büszke, amit nem ő ért el, hanem csak veleszületett jellemzője? Ez olyan, mintha azt mondanám, hogy büszke vagyok arra, hogy szőke a hajam.2016. febr. 11. 17:06
1/7 anonim válasza:
Ezt elmagyarázhatnád a melegeknek is :)
2/7 anonim válasza:
Igaz , a szégyen is ezen a józan logikán végig futtatva is marhaság . A szokás és ezen alapszik , gratulálunk a házasságot kötőnek meg ha gyerek születik . Ez egy természetes folyamat és erőltetett külsőségek elvárások rakodnak rá .
3/7 anonim válasza:
Miert olyan furcsa ez? Az orszag amiben felnottel, amiben a szuleid felnottek, es amiben a nagyszuleid felnottek generaciokon at formalta a csaladod identitasat, szokasait, ertekrendjet, kulturajat. Ha buszke vagy arra aki vagy, akkor legyel arra is buszke, ahonnan jottel.
4/7 anonim válasza:
Én pont így gondolom, hogy csak arra tudok büszke lenni, amiért tettem. Semmi bajom azzal, hogy magyar vagyok, valahogy még örülök is neki, de nem vagyok rá büszke.
5/7 anonim válasza:
#1: mert ugye az összes meleg azt mondja, ő büszke arra, hogy meleg, véletlenül sem arról van szó, hogy büszke arra, fel tudja vállalni...
Már vártam valami hasonlóan elmés választ, és persze elsőnek jött.
6/7 anonim válasza:
Én sem értem ezt a mentalitást. Gondolom aki nem tud a saját sikereivel büszkélkedni az mond ilyeneket.
7/7 anonim válasza:
Osztom a véleményedet, szerintem is csak arra lehet büszke az ember, amit ő maga ért el. A nemzetiség/állampolgárság nem érdem, hanem állapot, amiről még csak nem is tehetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!