Csak szerintem nyílt célja a Fidesznek Budapest lepusztítása?
Úgy vélem, hogy vidékre akarják kényszeríteni a lakosságot. Ezért vágják ki az összes fát BP-n, ezért túrják fel állandóan az egészet és erre kell a lakás- és albérletárak csillagos égbe emelése is és a folyamatos vidékprogramok.
Nem szeretik Budapestet, hiszen Magyarországon ez a legliberálisabb város és az ő szavazóik inkább vidéken élnek.
Ebben is lehet valami, de szerintem látják, hogy a vidékiek adják a fő szavazói bázisukat.
" Ezért vágják ki az összes fát BP-n, ezért túrják fel állandóan az egészet"
Az önkormányzatok végezik ezeket a munkákat, azok pedig pont nem Fideszesek.
"és erre kell a lakás- és albérletárak csillagos égbe emelése "
Az albérletet is a Fidesz adja ki? Azt hittem magánszemélyek :O
"a folyamatos vidékprogramok"
Ezt viszont valóban a kormány csinálja. Úgy hívják felzárkóztatás.
Érdekes, hogy itt minden hasznos és valós tartalmú választ lepontoznak, ha nem a liberális elégedetlenkedést osztja :XD
Nem is tudtam amúgy, hogy a Fidesz adja ki az albérleteket Bp-en. Mindíg tanul az embör :XD
Csak szerintem nyílt célja a Fidesznek Budapest lepusztítása?"
Nagyon furmányos ez a fidesz, már máskor is észrevettem. Olyan módszerekkel akarja lepusztítani Budapestet - ezek szerint - mint egy soha nem látott méretű egészségügyi beruházás új kórházakkal, rendelőkkel. Világhíres Liget projekttel, a Vár rekonstrukciójával, Nemzeti Színház építésével, a hajójáratok rendszeressé tételével, fonódó villamosvonalak építésével, a reptéri közlekedés javíásával, új sportlétesítményekkel, világversenyek rendezésével Budapesten stb. stb. stb.
De valamit nagyon elronthattak, mert nem sikerült lepusztítaniuk ezekkel a város. Csak megkapta Budapest Európa lejobb uticélja címet.
Ó, milyen jó is volt Demszky idejében ugye? Sehol egy építkezés, sehol egy útfelújítás. Nem költöttek a Várra, Műemlékekre, nem voltak turisták az utcákon ennyien. Csak a bálnára mentek milliárdok feleslegesen, meg a 4-es metrót ígérgették évtizedeken át. haj, az a szép világ, mivé is lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!