Karányony Gergely szerintetek maffiózó?
Figyelt kérdés
Nem provokatív kérdés, NEM állítom hogy az... Azt kérdezem, hogy szerintetek az e.
Mert SZERINTEM lehet, hogy szervezett bűnözői csoport tagja, e videó alapján...
Ti mit gondoltok?
#Budapest #MSZP #politika #parkolás #Maffia #főpolgármester #Zugló #bűnöző #polgármester #Karácsony Gergely
2019. márc. 4. 12:13
1/12 A kérdező kommentje:
Karácsony*
2019. márc. 4. 12:15
2/12 anonim válasza:
Nem lehetetlen. De szerintem csak egy sggdugasz aki jo helyen nyal
3/12 anonim válasza:
Nyilvánvaló. Tiszta pszichopata kiállása van. Szerintem szabadidejében embereket mészárol halomra.
4/12 A kérdező kommentje:
#3. A maffia definiciójából ez nem következik.
2019. márc. 4. 12:36
5/12 anonim válasza:
Nem tudom nekem az az ember inkább egy nebáncs virágnak látszik mint sem bűnözőnek. Bár lehet hogy a látszat a csal
6/12 anonim válasza:
Ha KariGeri-t maffiózónak nevezzük, akkor a komplett fidesz galerit is lehetne annak.
7/12 anonim válasza:
A kisfilm arról szól, hogy a 90-es évek óta volt egy konstans parkoló maffia, amelyik mindig az aktuális politikai vezetőknek jattolt, cserébe tovább működhetett.
Az egyértelmű, hogy nyomás hatására (parancs, fenyegetés, zsarolás, viszont szívesség, vagy kenőpénz, nem tudni) történt az előterjesztés, amivel nem tudott egyetérteni és ezért tartózkodott.
8/12 anonim válasza:
Szerintem nem, egyszerűen csak liberálfasiszta, némi személyiségzavarral.
9/12 anonim válasza:
Ha valaki liberális és fasiszta is egyszerre, az már biztos, hogy kettős személyiség. Az egyik az egyik személyisége, a másik a másik személyisége. :)
10/12 anonim válasza:
9# javaslom, olvass utána a neten, hogy mi a liberálfasizmus 😁😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!