Igaza van tarlósnak, ami szerint is eltörölné a 65 év felettiek ingyen utazását?
Szerintem nagyon igaza van, pedig egyáltalán nem szeretem. Azt hittem nincs egy jó gondolata a fickonak, de én rá szavaznek ha ott elnek és valóban tervezne ezt. Azért elég nagy költség ez.
Legalább 50%ot fizethetnenek.
"Nem tudom hogy jön az ingyen utazás a TB-hez vagy a nyugdíjhoz. "
Dolgozz te jó kretén! A jutalmad nem marad el, ha te is 40-50 évig adózol! Ingyen fogsz tudni utazni, ha bírsz! Ez az orbáni magyar álom!
Mit kell itt szitkozodni?
Ezt konkrétan a fideszes főpolgármester kifogásolja szóval nem értem aki fideszes h mit háborog.
Ha pedig ellenzéki szimpatizáns és úgy haborog akkor meg az a baj h fideszes személy kifogásolja?
Igenis igaza van tarlósnak, mivel nem olcsó a közlekedés. Budapesten eleve nincsenek olyan nyugdíjasok akik keveset kapnak. Egy 50%os bérlet simán beleférne.....
Én nehezen hiszem, hogy Tarlós ennyire hülye lenne, hogy a választás előtt 5 perccel ilyet mond.
Ha a BKK anyagi gondjain akar segíteni Tarlós, akkor a jegyek, bérletek árát kellene drasztikusan csökkenteni, akkor kevesebben bliccelnének. Felháborító, hogy aki 1-2 megállót utazik, közel 400 Ft-is jeggyel kell vegyen, ami oda-vissza már 800Ft, csak egy vonalon. Ezeknek az embereknek a 80%-a nem vesz jegyet, hanem reméli, hogy megússza azt az egy megállót. Ha 100-150 lenne a menetjegy, már megérné megvenni, hogy ne kelljen izgulni.
Hozzáteszem, hogy 65 feletti budapesti nyugdíjas vagyok, de 30 éve nem tömegközlekedem. A saját autómmal megyek mindenhova, Budapesten belül, vidékre és külföldre is.
Ehhez hozzátartozik, hogy undorodom az idegen emberek fizikális közelségétől és frászt kapnék, ha meg kellene fognom egy összeizzadt kapaszkodót. Tehát felőlem nyugodtan alhat Tarlós és mindenki, aki az 500ezer budapesti nyugdíjas ingyen utazásának megvonásában látja a fellendülést!
„de én rá szavaznek ha ott elnek és valóban tervezne ezt”
Elolvastad te, amit belinkeltél? Tarlósnak semmilyen beleszólása sincs a dologba, a kormány pedig nem kíván változtatni a rendszeren.
„Budapesten eleve nincsenek olyan nyugdíjasok akik keveset kapnak.”
??? Szerinted a pestiekre más nyugdíjszámítási szabályok vonatkoznak, mint a máshol élőkre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!