Titeket kerestek már meg valaha politikai közvélemény kutatással kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Engem még soha!2019. febr. 27. 13:17
11/13 Koplárovics Béci válasza:
Engem rendszeresen szoktak keresni "aktuális közhangulati felméréssel" kapcsolatban. Lehet, hogy nem közhangulati a pontos szó. De át szoktam adni a válaszolás lehetőségét másnak.
13/13 anonim válasza:
Az elmúlt 25 évben kerestek meg már egyszer személyesen, többször telefonon is. Ezekből csak a személyes megkeresésnél kértek válaszokat is, és az egyik telefonos megkeresésnél, a többi alkalommal nem voltam benne vagy a korcsoportban vagy valami más miatt nem voltam megfelelő. A megkeresések más lakhelyeken történtek, más telefonszámokon és időben is egymástól nagyon távol. Nyilván azért volt ennyi mert engem sokáig el lehetett érni otthon is napközben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!