Közvélemény kutatás :D Kinek mi volt a legfurább álma, amit valaha álmodott?
Azt álmodtam,hogy egyedül próbálok valahonnan hazajutni az orvostól,a 47-es villamossal.De az baj,hogy nem tudom hogy kell,és a legjobb barátommal vagyok.Utazunk,látjuk az egyik osztálytársunkat,aki ablakot pucol.
Hirtelen megáll a villamos,és rendőrök jönnek,azt mondják,hogy gyilkosok vagyunk,másik két legjobb barátommal.Erre meglátom a 3-as buszt,és kiabálom"A hármas busz,a hármas busz!"És elkezdünk rohanni ketten a busz felé,de lekéssük,és a rendőröket nem érdekli.Aztán megunjuk a várakozást,és odamegyünk a rendőrökhöz.Aztán észreveszem,hogy a barátom testén egy kicenzúrázott szív alakú lyuk van.Megkérdezem,mi az,erre megmutatja,és a bőrébe vésve ilyen feliratok voltak
------
Régi álom,ezt is fel kellett kutanom,hogy meglegyen.xd
Jesus pls... Az előzőkön nagyot röhögtem :D
Az én legfurább álmom hét éves koromban volt, emlékszem hogy srvía keltem fel, de ma már csak röhögök rajta:D
Na. A mi úszni nem tudó családunk úgy döntött elmegy uszodába, ahova nyitás előtt beengedtek. Az uszoda más volt mint valójában de segáz. Na, tudni kell, hét évesen nagyon az ilyen littles pet shop mániás voltam, mindenhova magammal hurcoltam egyet, ami egy rák volt.
Amúgy a víz helyett homok volt.
Na leraktam a rákot a homokba, az életre kelt, és elkezdett üldözni:''DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!