Titeket kerestek már meg valaha politikai közvélemény kutatással kapcsolatban?
Engem is rendszeresen hívnak. Mindig megkérdezik az elején, hogy a célcsoportba tartozom-e és a végén, hogy hívhatnak-e máskor is.
Nem mindig van időm/kedvem válaszolni. Akkor megkérdezik hogy mikor lenne alkalmas. Úgy évente 4-5 alkalommal előfordul.
Elmondom neked nagyon kevés embert keresnek meg ezzel, olyanokat akik listán támogattak valamilyen pártot olyan embereket kérdeznek, és persze a válaszol alapján a szemétbe dobják azt ami nekik nem tetszőleges, tehát a szőnyeg alá söprik. De elmondom a lakosságnak a töredékét zaklatják ilyenekkel.
Egy időben telefonon engem is hívogattak már, nem sokat, de volt rá példa, csak én mindig kinyomtam a telefont, de volt már olyan amikor mérgembe elmondtam a véleményemet a kormányról ez 2017 ben volt olyan szinten hogy a hívó egy szót nem szólt csak kinyomta a telefont :D
Egyébként nekem sok ismerősöm van, de csak nagyon kevesen talán 3 ember a sok közül akiket néha felkeresnek ilyen kutatással.
Engem se kerestek még.
Orbán Viktor már felhívott, de hiába kérdeztem, csak nyomta a szövegét, úgyhogy kinyomtam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!