Az igazából miért van, hogy Magyarországon ugyanaz az élelmiszer 2*-3* olcsóbb mint Londonban, vagy Berlinben? Ha nálunk van egy csomó állitólag felesleges adó.
Összességében tudom, hogy az angolok, németek mennyivel keresnek többet és hogy mennyivel drágább kint a szállás és az élelmiszerek...
Mindennel együtt azért egy ugyanolyan pozicióban dolgozó Londoni vagy Berlini ember magasabb színvonalon él mint egy Budapesti.
Viszont ha adókban is nekünk van az egyik legtöbb európában, akkor az hogy jön ki, hogy mondjuk ugyanazon márkajú, tipusú sajt ami itt 300 forint, kint 850 (átszámítva), stb.?
"At Berlinre stimmel is. Ezért szerepel a kérdésben 2*-3*."
A korábban másolt listádon is Berlinbe szinte olcsóbb minden, mint Londonban, akkor mégis hogyan lenne magasabb szorzó?
Amúgy Berlinnél 1,59-es a szorzó szám.
A másolt listán nem magasabb a szorzó Berlinben, mint Londonban.
Nézd meg újra.
1, vagy 2 tétel van ami magasabb árral rendelkezik a Londoninál, de az sem tetemesen...
"Én azt állítottam, hogy Londonban kb. 2.8 a szorzó, az általad írt 1.89-et pedig Berlinre nézve elfogadtam."
Engem azért még mindig érdekelne, hogy van bármiféle hivatkozási alapod vagy csak így kitaláltad a 2,8-t?
"A másolt listán nem magasabb a szorzó Berlinben, mint Londonban.
Nézd meg újra."
Hiába nézem meg újra, már a rákövető kérdésben kérdezték, hogy honnan származik és mivel azóta is kerülöd a választ erre a kérdésre, ezért gyanús, hogy nem igazán az aktuális állapotot tükrözi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!