Orbán miért csak a nőket támogatja? A férfiak már másodrendű állampolgárok? Ez pedig alaptörvénnyel ellentétes!
Vegyük sorba mit kap(hat) ma egy magyar nő:
- 10 milliós kedvező kamatozású hitelt
- diákhitel teljes elengedése 3 gyereknél
- 40 éves munkaviszony után nyugdíjba mehet.
Eközben csak a magyar férfiakat egy ilyen támogatás sem érinti. Mintha a gyerek megszületéséhez 2 (ellentétes nemű) ember kéne. Ilyenkor a feminista szervezetek persze nem tiltakoznak. Ráadásul a férfiak jóval nagyobb hányada dolgozik, és még kevesebbet is élünk. Ezen támogatások felét kéne a nőnek, másik felét a férfinak adni (aki eltartja).
"te nem részesülsz belőle"
Ez akkor szerinted sem kizárólag a férfiakat érintő támogatás.
"Te tudsz szűlni?"
Lombikbébit meg egyéb módszereket leszámítva egy férfi "segítsége" is kellhet. Nekem legalábbis így rémlik, a gyakorlatból is.
Tudom, tudom, nektek, felvilágosult, modern, haladóknak érthetetlen az az elavult nézet, hogy amikor 2 ember - egy férfi és egy nő, nem más összetételben! - összeházasodnak, akkor egy család lesznek és onnantól nem az én+én működik, hanem a mi. De megpróbálhatnád legalább a házasság szó jelentését megismerni, ha már annyira küzdötök érte, hogy azonos nemű párok is házasodhassanak. Márpedig az a törvény előtti anyagi közösséget IS jelenti, vagyis a házasPÁR mindkét tagja egyformán részesül a javakból is és a kötelességekből is.
Amit az anya kap az a családé lesz. Mindannyiuké együtt.
csak azt nem értem mit rágódtok ezeken ha titeket úgy sem érdekelnek ilyen elavult, idejétmúlt dolgok, mint heteroszexuális, monogám kapcsolat, meg hogy csak a nők tudnak gyereket szülni. Arról nem is beszélve, hogy mennyit hangoztatjátok ide nem is lehet gyereket szülni és innen mindjártrögtönazonnalmostmindjárt el fogtok menni.
Nem csak szülni lehet. Örökbe fogadni is.
És azt is támogatják.
Amúgy ezzel ismét c kategória fog szaporodni. És nem a tudatos emberek, hanem inkább a szegény réteg.
"10 milliós kedvező kamatozású hitel"
Ezt a 40 év alatti, első házasságát kötő nő kapja.
Csakhogy nem ő fog rajta venni magának báli ruhát, hanem a házasságban a férjével együtt költik el, zömében ingatlanvásárlásra. Nem a nő pénze, nem ő kap jutalmat, a házasságkötés alapján kapja, kettőjüké.
"diákhitel teljes elengedése 3 gyereknél"
Majd ha szültél akar csak egyet is, eldöntheted, hogy mi a "kellemesebb" szülni 3-at, vagy diákhitelt fizetni.
"40 éves munkaviszony után nyugdíjba mehet."
Hát ez qrva jó!
Mivel 65 évesen amúgy is nyugdíjba mehet mindenki, (és nagyjából 24-25 évesen áll munkába) nem tudom ebben mi a bónusz.
Ha meg nem tanult és 3 kölyök mellett fizikai munkát végzett 40 évig + háztartás (mert valljuk be, a háztartás nagy részét a mai napig nők végzik) akkor irigyli tőlük a fene!
"Mimtja házasságon belül az anyagi kedvezményeket nem közösen élveznék."
Egyetlen férfinak is elengedték valaha a diákhitelét? Nyugdíjba mehet 40 évesen?
"Mivel 65 évesen amúgy is nyugdíjba mehet mindenki, (és nagyjából 24-25 évesen áll munkába) nem tudom ebben mi a bónusz."
Jaj de jó. Most hogy mondod. A bibi ott van, hogy a nők élnek átlagosan 78 évet, a magyar férfiak meg 70-t. Azt azért megkérdezném, hogy, ha nagyjából egyidős párról van szó, és annyira családbarát ez a kormány, akkor a férfi miért dolgozik 10 évvel többet, a nő már rég nyugdíjas, de a férfi még mindig dolgozik, és előbb is hal meg. Mi ebben a jó a családnak????
#3 Kérdező!
Érdekes, most milyen lelkesen bizonygatod, hogy a gyerekhez férfi is kell, de ha egy szerencsétlent eddig teherbe vágtatok, azt sem tudtátok, hogy bújhatok ki a felelősség alól!
Egyébként ameddig a férfiak pénzért rejszolnak spermabankokban, addig bizony-bizony ARRA nem kellenek a nőknek, ha azok gyereket akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!