Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzék tényleg a menekült...

Az ellenzék tényleg a menekültpárti politikát támogatja?

Figyelt kérdés

Meglehet kövezni mivel csak egy Fideszes vagyok aki megint ezzel jön igaz? Csupán csak kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is. Most leírom az enyém tehát tartsátok tiszteletben én is tiszteletben tartom a tiétek! Sietek ezért lehet nem fogok mindent helyesen leírni ezért elnézést kérek.

Először akkor merült ez fel bennem mikor megláttam, hogy Judith Sargenti is jelen volt a tüntetéseken. Egy Zöldpárti politikus aki többek között a migránskérdéssel is foglalkozik. Mindenki döntse el maga hogy migránspári e: [link]

Hallottam hogy kritizálta Magyarországot. Szerinte nincs nálunk sajtószabadság... Szerintem ez egy kicsit másképp van. vannak német ismerőseim akik mindig meglepődnek egyes híreken hogy nálunk ezeket is kilehet mondani.

Lopásokról is beszélt pedig azok mindenhol vannak! Amerikában, Németországban is. Az is igaz hogy ott ezek sokkal nagyobb méretű lopások és nem mind kerülnek bele egyik médiába se.

Tüntetéseken is elhangzott hogy: "nem vagyunk rasszisták." Itt van egy videó ami remekül bizonyítja ezt: [link]

Ha már a magyar tüntetéseknél tartunk akkor megemlíteném azt is, hogy említésre sem méltó az amit ott leműveltek. Tudom hogy az a bohóckodás az ellenzékieknek sem tetszett mind. Meg a Nagy Blanka színvonalú felszólalók se tetszenek mindenkinek. Tudom ezeket mert vannak ellenzéki ismerőseim. Én nem vagyok annak a híve hogy politikai nézetei miatt ítéljem el az embereket!

2019. jan. 30. 22:25
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
Szerintem is! :)
2019. jan. 31. 08:40
 32/41 A kérdező kommentje:
# 30/31 Egyetértek.
2019. jan. 31. 08:42
 33/41 anonim ***** válasza:

"Agyiban igazad van hogy nem jönnének vissza!"

Azért ez már komédia, hogy nem érdekel mire reagáltam. Egyetlen mondatban nem írtam a hazaköltözésről, én csak a magyar szuper nagy sajtószabadságról fejtettem ki azon véleményemet, hogy a valóságot nem igazán írják le, ha meg is írják többnyire csak azt, ami negatív színbe tünteti fel az országot.

"Németországba naponta tízezres nagyságrendű tüntetések vannak. "

Belinkelnéd az elmúlt egy hónap tízezres tüntetéseit Németországból?

"Jó nem egész hanem pár ország de az is elég vagy neked nem?"

Hát azon kívül, hogy tüntetés és a jelenlegi kormány ellen folyik, van más közös is bennük?

2019. jan. 31. 09:33
 34/41 anonim ***** válasza:

"Jó akkor futamodjatok meg a kifogásokkal a beszélgetés elől!"

Ahogyan elnézem kérdező eddig te futamodtál el és beszélsz olyan témában, ami egy kiragadott szó a válaszból és köze sem volt a válasz témájához.

2019. jan. 31. 09:36
 35/41 A kérdező kommentje:
Itt egy nagyobb német tüntetés: [link]
2019. jan. 31. 11:19
 36/41 anonim ***** válasza:

"Itt egy nagyobb német tüntetés: [link] "

Most ezzel mit kezdjek? 2018 októbere kicsit régebben volt, mint egy hónapja. Pedig állítólag naponta vannak 10 ezres tüntetések, csak gondolom annyira már sajtószabadság Magyarországon sem, hogy sehol nem írnak róla.

2019. jan. 31. 12:04
 37/41 anonim ***** válasza:

# 36

*

Magyarországon sincsen, ...

2019. jan. 31. 12:04
 38/41 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom. Kérdezd meg őket. De hogy a fidesz támogatta a bevándorlást pénzért, az biztos és erre vannak bizonyítékok. Még akkor is ha rogány ellopatta a kötvényes cégei iratait.
2019. jan. 31. 12:05
 39/41 anonim válasza:
75%
Hárombetűs válasz: NEM
2019. jan. 31. 12:38
 40/41 anonim ***** válasza:
20%
DE.
2019. jan. 31. 14:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!