Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzék tényleg a menekült...

Az ellenzék tényleg a menekültpárti politikát támogatja?

Figyelt kérdés

Meglehet kövezni mivel csak egy Fideszes vagyok aki megint ezzel jön igaz? Csupán csak kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is. Most leírom az enyém tehát tartsátok tiszteletben én is tiszteletben tartom a tiétek! Sietek ezért lehet nem fogok mindent helyesen leírni ezért elnézést kérek.

Először akkor merült ez fel bennem mikor megláttam, hogy Judith Sargenti is jelen volt a tüntetéseken. Egy Zöldpárti politikus aki többek között a migránskérdéssel is foglalkozik. Mindenki döntse el maga hogy migránspári e: [link]

Hallottam hogy kritizálta Magyarországot. Szerinte nincs nálunk sajtószabadság... Szerintem ez egy kicsit másképp van. vannak német ismerőseim akik mindig meglepődnek egyes híreken hogy nálunk ezeket is kilehet mondani.

Lopásokról is beszélt pedig azok mindenhol vannak! Amerikában, Németországban is. Az is igaz hogy ott ezek sokkal nagyobb méretű lopások és nem mind kerülnek bele egyik médiába se.

Tüntetéseken is elhangzott hogy: "nem vagyunk rasszisták." Itt van egy videó ami remekül bizonyítja ezt: [link]

Ha már a magyar tüntetéseknél tartunk akkor megemlíteném azt is, hogy említésre sem méltó az amit ott leműveltek. Tudom hogy az a bohóckodás az ellenzékieknek sem tetszett mind. Meg a Nagy Blanka színvonalú felszólalók se tetszenek mindenkinek. Tudom ezeket mert vannak ellenzéki ismerőseim. Én nem vagyok annak a híve hogy politikai nézetei miatt ítéljem el az embereket!

2019. jan. 30. 22:25
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
Egyes országokban tényleg jobb a gazdasági helyzet. Magyarország sosem volt sosem lesz annyira fejlett. Az egy tény hogy fejlődik csak nem mindenkinek megfelelő ütemben. Nem szeretnék erről vitatkozni ez az én véleményem.
2019. jan. 31. 00:05
 22/41 anonim ***** válasza:

"Egyes országokban tényleg jobb a gazdasági helyzet. Magyarország sosem volt sosem lesz annyira fejlett. Az egy tény hogy fejlődik csak nem mindenkinek megfelelő ütemben. Nem szeretnék erről vitatkozni ez az én véleményem."

Már nem azért, de ki beszélt itt gazdaságról?

2019. jan. 31. 00:08
 23/41 A kérdező kommentje:
Félre beszélek mert késő van. Azt mondtad hogy egy kérdező szerint lesz visszavándorlás . Szerintem nem mert például ahova kimennek Németország stb. Ott valóban jobb a gazdaság...
2019. jan. 31. 00:17
 24/41 anonim ***** válasza:
54%

"Egyes országokban tényleg jobb a gazdasági helyzet. Magyarország sosem volt sosem lesz annyira fejlett."

Ha nem is akarjátok, akkor pláne nem.

2019. jan. 31. 00:24
 25/41 anonim ***** válasza:

"Félre beszélek mert késő van. Azt mondtad hogy egy kérdező szerint lesz visszavándorlás . Szerintem nem mert például ahova kimennek Németország stb. Ott valóban jobb a gazdaság..."

Na még egyszer. Azért lesz visszavándorlás, mert a bevándorlók miatt romlik a közbiztonság. Erre linkelt kormányközeli média cikket. Később még válaszolt is és kioktatta a válaszolókat, hogy nincsenek tisztába a valósággal, mert csak az ellenzéki médiából tájékozódnak. Válaszul leírtam, hogy mit tapasztaltam jó magam Belgiumban, ahol nem csak egyhetes nyaralást töltöttem, erre már nem érkezett válasz.

Mindezt a hazai médiára írtam, sajnálom, hogy neked csak a visszavándorlás jött át a válaszomból, direkt ezért is idéztem be, hogy látható legyen mire válaszolok.

2019. jan. 31. 00:25
 26/41 A kérdező kommentje:
Agyiban igazad van hogy nem jönnének vissza! Németországba naponta tízezres nagyságrendű tüntetések vannak. Francia, Görögországban is. Franciaországba élő egyes magyar emberekről eltudom például képzelni, hogy félnek és haza jönnek. Forrong egész Európa sajnos.
2019. jan. 31. 00:32
 27/41 A kérdező kommentje:
Jó nem egész hanem pár ország de az is elég vagy neked nem?
2019. jan. 31. 00:36
 28/41 anonim ***** válasza:
8%

"még a letelepedési kötvényt is megszüntetné"

Már két éve megszűnt, de sebaj és amúgy is az ideiglenes időre szól és nem a csorók jöttek ide vele, sok országba kapsz állampolgárságot ha befektetsz, pl. az USA-ban is.

"A Fidesz több ezer embernek adott menekültstátuszt, több tízezer kötvényest hozott a nyakunkra"

1000 ember muszáj volt befogadni mert többek közt az MSZP-s EU képviselők megszavazták a kötelező betelepítést. Szerencsére ennyi normális migránst még össze lehetett válogatni nagy nehezen, nagyobb mennyiségben már nem menne.

A kötvény meg 2 éve megszűnt és ideiglenes amúgy is.

2019. jan. 31. 01:49
 29/41 anonim ***** válasza:
37%
Igen , az ellenzéki erők, ha hatalmon lennének nem lenne kerítés, mindenféle kvótarendszerbe belemennének, tövig benyalnának Junckernél, nem is lenne több Szar- gentini jelentés, de annál több migráns.
2019. jan. 31. 08:21
 30/41 anonim ***** válasza:
50%

# 5/29 Kérdésre válaszolva: nem, az ellenzékiek közül senki nem támogatja a kerítés lebontását, illetve a korlátlan beengedést. Igaz, van olyan párt, ami nem támogatta a kerítés építését, de a lebontását senki nem támogatja."

Kár hogy egy hatalmas baromság amit írtál ! Minden ellenzéki párt már elmondta, hogy le kell bontani a kerítést [link] azt mondják nem így kell a migráció ellen küzdeni. Konkrétan Nidermüller(DK) is részt vett az EU-s kvóta nélküli migrációs javaslat előterjesztésében. Ő maga dicsekedett vele. Az LMP szerint a migránsok "jobb alapanyag" nálunk. Az MSZP-ről ne is beszéljünk...

Gondolj bele : egy seggnyaló nyugat csicska ellenzék, ha az első szóra azt mondják nekik brüsszelben hogy engedjetek be mindenkit tudnak majd köpni nyelni?? :XD

2019. jan. 31. 08:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!