Kormánypárti szavazók: tudtok mondani olyan intézkedését a kormánynak, amivel nem értetek egyet?
" 3: Barom! És nem kicsi barom, hanem nagyon nagy barom..."
Szerinted én ezt amit írtam, komolyan gondoltam? Hallgass már bele ebbe és le fog esni: https://www.youtube.com/watch?v=CkeVEdyEi-c&feature=youtu.be..
Persze, de nem fogok, mert amúgy is csak rosszindulattal áll itt szinte mindenki a kormányhoz.
Különben is, majd kiderül, mi lesz abból, ami nem tetszik.
8-as: "Persze, de nem fogok, mert amúgy is csak rosszindulattal áll itt szinte mindenki a kormányhoz."
Ezt az érvelést több fideszes ismerősömtől is hallottam, hogy ő bizony nem fog negatív kritikákat megfogalmazni, nehogy a ballibsik aztán kiforgassák a szavait. Ez csak természetes, hogy, ha szóba kerül, akkor megvédi a kormányt és nem fogja hangoztatja a kételyeit.
Azt nem veszitek észre, hogy ilyeneket csak vallásos szinten elfogult emberek mondanak?
Aki elhiszi, hogy itt "harc" van, ahol van két oldal, a "mieink" meg az "ellenség", aki csak rosszat akar. Azt nem hiszed el, hogy az az "ellenség" egy hús-vér ember, lehet a szomszédod, barátod, rokonod, aki ugyanúgy szemlélődik a világban, próbál tájékozódni, mint te, csak egyszerűen más véleményre jut?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!