Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Valóban olyan rossz Magyarorsz...

Valóban olyan rossz Magyarországon? Vagy csak az ellenzék szerint? Így akarják leváltani Orbánt?

Figyelt kérdés

Fetrengenek, posztyukhoz nem méltóan beszélnek. Ilyen Nagy Blanka szinvonalat ""képviselők, politikusok"" hogy akarják így leváltani Orbánt? Még mielőtt valaki Bayeral érvelne a fidesz ellen anak elmondanám hogy elég gáz ha a csak a káromkodás jut el hozzád ha megnézed egy műsorát. Az ellenzéken kívül más fontosabb, értelmesebb dolgokról is beszél. Nagy Blanka pedig csak egy papíron felnőt lány aki nem méltó és nem is illő ily szavakkal beszélnije az utcán! Az idősebbek pont ezért ítélnek el meg az egész generációm is! Egyetlen egy felszólalónak sem lenne szabad ily módon kritizálni a kormányt bármenyire is szerinte rossz. Más érvük nincs is azon kívül hogy minden rossz. Ha valóban anyira rossz lenne a balkáni országokban élő Magyarok nem vennék fel anyian az állampolgárságot és nem jönnének Magyarországra tanúlni! Az ottani töbségben lévő népek akik eddig hallani sem akartak arról, hogy Magyart tanuljanak most nem akarnának magyarul tanulni az állampolgárságért. Csak azért hogy jobb körülmények között élhessenek, dolgozhassanak. Nem jönnének át a határon hogy a Magyar termékeket vegyék és aztán eladhassák. (Lehet látni egyes országokban Magyar árúval felpakolt autókat a határon. Meg bizonyos piacokon főként Magyar termékeket.) És egyesek a külhoniakat szidják hogy szavazhatnak ha lesz GDP növekedés részben az ő érdemük is mert a Magyart veszik. Ha olyan rossz lenne a Magyar egészségügy nem hoznák át a nagyobb műtétekre az embereket Magyarországra csak mert jobbak a körülmények és jobban megcsinálják! (Ha megfizeted!) Nem jönnének ide tanulni az ottani fiatalok csak mert itt sokkal jobb az oktatási rendszer mint náluk valamint az iskolák is jobb állapotban vannak....

Az a baj a Magyarokkal hogy sose jó nekik semmi! Úgy akarnak élni mindt a németek csak ez nem lehetséges. 1956-os forradalom után hatalmas kölcsönöket vettünk fel annak érdekében hogy felépícsük azt amit leromboltunk! Az Orosz befolyás miatt sem tudtunk alapól fejlődni. Nem csak németekhez kellene hasonlítani Magyarországot és akkor már nem is lenne olyan rossz! Valószínűleg sose fogjuk elérni azt a szintet mindt a nyugati országok felseleges ezért depizni!

2019. jan. 30. 09:01
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
Azért írtam majdnem mindenhol nagy betűvel a MAGYAR-t hogy lásátok jobban a dolgokat...
2019. jan. 30. 09:05
 2/24 anonim ***** válasza:
52%
Én rövid leszek. Egyáltalán nem olyan rossz idehaza. Az ellenzék rég átesett a ló túloldalára, kínjukban nincs már " eszközük". Igen, le akarják váltani, de még nem jöttek rá, hogy bázisuk ( emberek, módszerek, értékek, stb) nincs hozzá!
2019. jan. 30. 09:07
 3/24 anonim ***** válasza:
80%
Jól leírod kérdező, ezek a mai ellenzékiek hogy hol élnek kituggya. Mert most nagyon jó élni Magyarországon végre. Még remélem sok ilyen jó kérdést felteszel és olvashatom.
2019. jan. 30. 09:09
 4/24 anonim ***** válasza:
58%

Legközelebb légyszi használj Wordot a kérdésed kiírása előtt, ott pirossal megjelöli neked a helyesírási hibákat. Amiket felhozol az meg már kismilliószor meg lett cáfolva.

,,Fetrengenek, posztyukhoz nem méltóan beszélnek"

Akkor te még nem láttál vidéki Fideszest beszélni. PutnokTV facebook oldalán fent vannak az ottani közmeghallgatások, Blanka beszéde kiakaszt a putnoki polgi Tamás Barnabás beszéde után felakasztanád magadat.

,,Még mielőtt valaki Bayeral érvelne a fidesz ellen anak elmondanám hogy elég gáz ha a csak a káromkodás jut el hozzád"

Beszélnénk másról is, ha nem csak a káromkodásról szólna az egész. Nem, nem szól másról, csak kiválaszt egy alibi témát és szétkáromkodja magát.

,,Nagy Blanka pedig csak egy papíron felnőt lány aki nem méltó és nem is illő ily szavakkal beszélnije az utcán!"

Mégis értelmesebb, mint sok Fideszes polgármester például.

,,Az idősebbek pont ezért ítélnek el meg az egész generációm is!"

Oké, scanneld be, töltsd fel azt a kérdőívet amin a generációd összes tagja névvel vállalja, hogy elítéli.

,,Egyetlen egy felszólalónak sem lenne szabad ily módon kritizálni a kormányt bármenyire is szerinte rossz"

Bayer műsora után sokan rájöttek a kormánypártiaknak az ilyen stílus kell.

,,Más érvük nincs is azon kívül hogy minden rossz"

Kismilliószor fel lettek sorolva az ellenzékiek által az érvek, mi miért rossz.

,, Ha valóban anyira rossz lenne a balkáni országokban élő Magyarok nem vennék fel anyian az állampolgárságot és nem jönnének Magyarországra tanúlni!"

Nem nagyon jönnek át azok, akik felvették. Magyarok közül is alig marad itthon valaki tanulni, sokan már inkább mennek külföldre tanulni.

,,Csak azért hogy jobb körülmények között élhessenek, dolgozhassanak"

Annyira jobb körülmények lennének itt, akkor a környező országokból mindenki ide jönne át dolgozni, lakni.

,,hogy a Magyar termékeket vegyék és aztán eladhassák"

Ki jön át? A szlovákok csak a gyenge euro-forint árfolyam miatt. Többinél a magyarok szoktak átmenni vásárolni, mert olcsóbbak kint a dolgok. Itthon pl.: pár éve Borsodban ahol láttam 200Ft körül volt a Hell energiaital. Kint Romániában a határ közelében az egyik nagyobb bevásárlóközpontban 160-170Ft volt. Ezt magyarázza meg nekem valaki, hogy miért olcsóbb a romániai ár pl.: a miskolcitól.

,,És egyesek a külhoniakat szidják hogy szavazhatnak"

Igen, szidom is. Aki nem él itt életvitelszerűen ne akarjon beleszólni a magyarországi dolgokba. Én nem szavazok, hogy ki legyen náluk a politikus, akkor ők se. Nem viseli a szavazatainak a következményeit, akkor ne is szavazzon.

,,Ha olyan rossz lenne a Magyar egészségügy nem hoznák át a nagyobb műtétekre az embereket Magyarországra csak mert jobbak a körülmények és jobban megcsinálják!"

Jobbak a körülmények? Mi a francról beszélsz? Anyám Augusztus végén, Szeptember elején kért időpontot ortopédiára kivizsgálásra. November közepére kapott időpontot. Legfeljebb a magánkórházakba jobbak a körülmények ,de azt meg csak a gazdagok engedhetik meg maguknak.

,,Nem jönnének ide tanulni az ottani fiatalok csak mert itt sokkal jobb az oktatási rendszer mint náluk"

Nem nagyon jönnek át, tévedésben élsz. Egy-kettő, de az se az oktatás miatt. Közel se jó az oktatási rendszer, Romániától ezerszer le vagyunk maradva. Ami miatt sírnak itthon sok diák, hogy milyen nehéz az érettségi, kint el se juttnának. Ott mateknál például nincs számológép használat, függvény táblázat se, mindent szépen fejben kell kiszámolni.

,,valamint az iskolák is jobb állapotban vannak...."

Gyere le Borsodba, mutattok neked olyan felújított iskolákat, hogy a lavorokat kell kerülgetniük a gyerekeknek, mert annyira beázik a tető. Fűtéseket meg se említem már. Jártam én olyan suliba, amikor ilyenkor az udvarra jártunk le melegedni, mert a teremben hidegebb volt, mint kin.

De lefogadom te az a ,,vajdasági troll" vagy, aki jó ideje itt mondja állandóan a hülyeségeit az oldalon. Aki egyik írásában azt írta nincs ingatlanja Magyarországon, CSOKot felvéve akar venni, utána meg rá 2 válasszal azt írja munka miatt már jó ideje Magyarországon lakok, csak szabikor jár vissza a Vajdaságba.

2019. jan. 30. 09:29
 5/24 anonim ***** válasza:
43%

Az ellenzéki képviselők megijedtek : egyre csökkenő népszerűség, olvadó szavazótábor. Rájöttek, hogy ők az igazi gátja egy normális ellenzék kialakulásának, de mivel hatalmon akarnak maradni ezért most GyF szavaival élve "belehúztak"

Még Kunhalmika is elővette a gyermekkorban dédelgetett színészi tehetségét !

2019. jan. 30. 09:30
 6/24 A kérdező kommentje:
#4 Vagy te csak azt a műsorát láthattad amiben az ellenzéket kritizálja jogosan! Nem nem csak káromkodik hanem valóban értelmes dolgokról is beszél. Puzsér Róbert sincs megelégedve az ellenzék hisztijével rá nem lehet panaszod mert ő a fideszt is kritizálja és igazából csak őszinte! ( Sokan az őszintesége és a szókimondósága miatt utálják!) Mikor láttad a Budapesti fideszes politikusokat ily módon viselkedni mindt az ellenzék? Lehet vannak fideszesek akik méltatlanul beszélnek ugyanúgy vannak ellenzékiek is akik nagyon szépen! De sajnos az Ellenzéknek azokon az érveken kívül hogy rossz semmi sincs. Szegeden több például vajdasági fiatal is ha már így megemlítetted egyetemen. Rokonaim élnek Vajdaságban én már Magyarországon születtem és az összes rokonom lassan kint él már..... Kint tudod miért olcsobbak a dolgok? Elmondom mert egyes emberek átjönnek Magyarországra bevásárolnak és aztán elviszik ( ha már vajdaságit mondtad) tej/ocskapiacra és eladják! Magyaroknak meg igazából fel sem tünik hogy azok a termékek magyarok csak átlettek hozva! A határok előt látni is hogy szétosztyák egyesek az árúkat hogy ne bukjanak le.
2019. jan. 30. 09:47
 7/24 anonim ***** válasza:
44%
Nem mindenki él nagyon jó színvonalon, meg nem is tart ott az ország mint a nyugat-eu az egy dolog. Viszont az ellenzéki elvtiknek csak a szája jár. Magyarán nem vagyunk afrikai szinten a beharangozottal ellentétben.
2019. jan. 30. 09:49
 8/24 anonim ***** válasza:
0%

,,Vagy te csak azt a műsorát láthattad amiben az ellenzéket kritizálja jogosan!"

Az, hogy állandóan káromkodok észérvek nélkül nem kritika. A másik meg van alapvető íratlan etikett a médiában. Bárkit, bármennyire utálok, meg kell adni a tiszteletet neki. Kálmán Olga is ezért kapott állandóan kritikákat.

,,Nem nem csak káromkodik"

De, csak káromkodik.

,,hanem valóban értelmes dolgokról is beszél"

Sok műsorát mutatták nekem, kb. 0 értelmes dolgokat mondott, amiket egy részeg alkoholista is 5 perc alatt megcáfolna kézzel, lábbal mutogatva.

,,Mikor láttad a Budapesti fideszes politikusokat ily módon viselkedni mindt az ellenzék?"

Mert szerinted Magyarország csak Budapestből áll? Majd érdeklőd meg, hogy sok Fidelitas csoport a legutóbbi békemenet alatt mivel húzta ki a vezetőségnél a balhét. Megsúgom, mert úgyse fognak válaszolni: lerészegedve akartak felvonulni.

,,De sajnos az Ellenzéknek azokon az érveken kívül hogy rossz semmi sincs"

Kismillió érveket szoktak felhozni, arról nem az ellenzék tehet, hogy csak akkor akarja meghallgatni Orbán haveri köre, hogyha felveszik Bayer stílusát.

,,Szegeden több például vajdasági fiatal is ha már így megemlítetted egyetemen"

Több, de mennyi? Te úgy utaltál rá, mintha a külhöni magyarok elözönlették volna az egyetemeket, minden külhoni fiatal Magyarországon tanulna.

,,Rokonaim élnek Vajdaságban én már Magyarországon születtem"

Múltkor még a Vajdaságban éltél. Kár tagadnod, a borzalmas fogalmazásodról felismerlek.

,,az összes rokonom lassan kint él már....."

Aztán hol kint?

,,Kint tudod miért olcsobbak a dolgok? Elmondom mert egyes emberek átjönnek Magyarországra bevásárolnak és aztán elviszik"

Mert szerinted kint csak kiskereskedelmi boltok vannak mindenhol, nagyáruházakban nem találhatóak meg a magyar termékek, stb. Miért akarod, hogy komolyan vegyenek téged így?

Ideje lenne már eldönteni ezen az oldalon milyen profilt hozol létre, ha már trollkodni akarsz. Leírom megint: kár tagadnod, hogy ki vagy, a borzalmas fogalmazásodról felismerni téged.

2019. jan. 30. 10:04
 9/24 anonim ***** válasza:
39%
Most tőlünk kérdezed, hogy neked rossz-e? Azt mi honnan tudjuk? Nekem biztos, hogy nem jó, ezért tiplizek az országból.
2019. jan. 30. 10:12
 10/24 A kérdező kommentje:

1. Te tdolkodsz mert ha így beszélsz csak egyszer kétszer hallhattad miről beszél. :)

2. Igen Magyarországon születtem légyszi ne keverj össze mással köszönöm!

3. Vajdaságiaknal egy probléma hogy mindenki elmegy. Legtöbben Magyarországra mennek ha hiszed hanem....

4.számos Magyar megy (én is) a Szabadkai ocskapiacra vásárolni meg a tej piacra is!

5. Te egy álomvilágban élsz ha azt hiszed higy ezekkel a szinészekkel Németországban fogsz élni ha rájukszavazol!

Köszi hogy válaszolgadtál de már nem vagyok kíváncsi a tudatlanságodra!

2019. jan. 30. 10:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!