Ellenzékiek, ti örültök, amikor valami rossz dolog történik a nemzettel?
Igen, akkor lehet károgni. Ha jó történik, akkor is, Pl. jól szerepelnek sportolóink valami versenyen:
Mibe kerül ez a zországnak? És ha a medence öt méterrel hosszabb, vagy Katinka rövidebb, na ugye?
Ha nem nyerünk: nna, Orbán, már a sportot is tönkretette.
A leminősítések és forintgyengülés nem annak az alkalmatlan kormánynak köszönhető akit a kormánypárt éltet?
Nem örülök neki de számít rá az ember hisz "a fejtől bűzlik a hal"
Tudom ez is a Soros, gyíkember, migráncsok, eu, rezsisziszi féle hátérhatalom, csillámfalloszláma, meg a 8 keleti bölcs miatt van.
Biztosan semmi köze hozzá egy olyan pártnak ami először antikommunista, majd liberális, ebből ultraliberális, kommunista, kommunistanemzeti, nemzetikereszténykommunista meg a jó ég tudja mi nem volt az elmúlt 30 évben.
Ki is irányítja megvétózhatatlan parlamenti többséggel az országot több mint nyócéve? az emútnyócév?
Leminősítenek? Honnan? Akkor fel voltunk minősítve?
Csak azért mert mikor javultak a dolgok, szerintetek akkor sem javultak.
"Igen, akkor lehet károgni. Ha jó történik, akkor is, Pl. jól szerepelnek sportolóink valami versenyen:"
Igen, mint például a VB-n. Eddig veretlen a magyar csapat!
Nem vagyok ballib de fideszes sem. Akkor mist mi van? :)
Nem örülök ezeknek a negatív dolgoknak és kárörvendő sem vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!